Čudujem sa dnešnym ludom ako sa môžu sobašiť atd..Veď každé druhe manželstvo sa dnes rozvadza a kto aj nie tak ma skoro každy nejaku bokovku.Nechapem prečo každy nadáva na single ženy a rozvedene každy berie v pohode..Mam 25 rokov a som rozvedena..Očom to teda je?Prečo chce každy vzťah keď 98% snich aj tak sroskotá?
Rozvody
pripajam sa k poslednemu commentu
Vimarc my dvaja si môžeme vo všetkom tľapnúť rukami :D že máme na to všetko rovnaké názory
Ja sa ani necudujem ze dnes sa nikto nechce brat. Cely zivot tvrdo pracujes kupis dom nechodis sa ani zabavit nic si nedoprajes ziadny vylet ci dovolenku aby rodina mala vsetko co potrebuje a nakoniec sa ti muz odvdaci tym ze odide za mladsou necha ti deti a zahodi vsetko usilie . Toto je to stastie? Ja myslim ze nie..
V dnesnom svete su ludia dost sebecky a povrchne zalozeni. Kedysi mali na prvom mieste rodinu a chceli z deti nieco poriadne vychovat, chceli sa o ne starat a zabezpecit ich. Svojho partnera mali radi aj ked zostarol a uz nebol tak pekny. Vazili si ho. Stale este mozno vidiet dochodcovske pary kde vidno ze sa maju furt radi a vazia si jeden druheho. Ak prisli problemy neutekali hned zo vztahu ale snazili sa ich riesit. Dnesne pary pri naznaku najmensieho problemu utekaju zo vztahu/manzelstva a casto ani nemusia mat problem, staci ze jeden z nich stretne niekoho krajsieho, mladsieho, neokukaneho a opusti partnera a kludne aj male dieta/deti. Nezaujima ho co s nimi bude. Kedysi chlapi povazovali za cest a svoju povinnost zabezpecit svoju rodinu, dnes chcu vsetky svoje peniaze pre seba a zenu i deti by nechali vyhladovat. Ale aj zeny su povrchnejsie ako boli ich predchodkyne. 50% deti sa dnes nerodi do manzelstiev a aj tie co ano sa polovica takych manzelstiev rozpadne. Ludia zacali tvrdit ze nie su monogamni a chcu partnerov striedat a maju pravk na svoje stastie. Svoje vlastne potreby su pre nich najdolezitejsie, nadradene aj potrebam a stasti svojich deti. Najhorsie je ze je casto tazke ba az nemozne najst este partnera ktory by preferoval taky vztah ze az do smrti lebo sprvoti sa vsetci pretvaruju a tvrdia nieco ine a co su skutocne zac sa z nich vykluje az po case.
Ahoj. Keby ma chlap poziadal o ruku tak by som utekla :-D by ma to vystrasilo. Lebo tolko ludi poznam co ju chlap poziada o ruku a pri tom jej klame stale a podjebava :-D je to divne. Umriem sama :-D
Ja si myslím, že je to hlavne preto lebo každý by chcel byť milovaný, ale sám nevie alebo dokonca nechce milovať. Každý by chcel brať, ale sám nevie z úprimného a dobrého srdca dávať, bez toho aby za to niečo na oplátku očakával. Ľudia sú egoisti, preto vzťahy nefungujú.
ano lebo muzi su nesvojpravne bytosti :-D kazdy ma moznost volby nikto ta netlaci zenit sa... je to tvoje osobne rozhodnutie... kazdy nech si zije ako sa mu paci...
Preto, že sa nectia žiadne zákony, Svetské ani cirkevné. Neplatia sľuby ani prísahy. Sobášny list je len zdrap papiera. Manželstvo ako to tu často počuť, nie je basa. Naozaj nie je. Ale je dobrovoľná rehoľa,
kde sa musíš dobrovoľne vzdať 50 percent svojich práv a stupne Ti o 100 percent povinností v prospech detí a rodiny v vobec. Každý sa vyhovára na toho druhého. Prečo si aj Ty išla príkladom. Ale opýtaj sa Jany Lukacovej. Tá zvykne byť nápomocná.
Ale zase toto všetko neplatí všeobecne, čiže aj tak sa z toho nedá vyjsť. Najlepšie je byť salámistom a nech aj traktory z neba padajú, nezájem.