Ahojte,chcela by som sa s Vami poradit..mam problematicku plet,je to horor..neznasam make up a pod veci..nevyznam sa v dekorativnej kozmetike..absolutne..prosim baby poradte nieco.
Nieco extra ucinne,nie moc drahe(nieje podstatne,hlavne ucinok)..aj nejaky dobry/kvalitny set na upravu tmaveho obocia..Dakujem krasne kazdemu kto poradi..
Problematicka plet(vyber kozmetiky)
Dakujem Vam velmi pekne..Alliss urcite vyskusam,dikii:))
*na cene nezalezi(pokial to nieje vec za €€€ a viac..tak je to ok,dolezity je ucinok!
Rew, dobre, napisem ti nazov predajcu :) Vola sa Modra Pupava. Precitaj si aj recenzie od zakaznicok. Myslim, ze cena je velmi prijatelna a pokial to tolkym zenam pomohlo, moze aj tebe. Je to moj oblubeny predajca, mam od nich vsetko mozne a tie vyrobky su skvele! Ked im napises o svojich problemoch, vedia ti poradit :) Skus a daj urcite vediet ako ti to pomohlo
Pozeram ze nepridalo odkaz, bol od Notina neviem preco ho maju blokovany.. no kazdopadne je to make up Clinique Anti-Blemish Solutions. Stoji vyse 20 eur ale stoji za to, odporucam ist do Fann-ka zistit odtien, neobjednavaj si naslepo
musis zainvestovat do kvalitneho make-upu .. za mna osobne je tento topka na problematicku plet lebo aj lieci -odkaz odstránený-. Celkovo je Clinique dobra znacka a ma dobru radu na problematicku plet. Ak chces nieco lacnucke tak skus tento puder mala som s nim dobre skusenosti www.vitalek.sk. Som si to vzdy tak nacapkala na vyrazky a pekne ich vysusilo.
Tak na problematicku plet by si mala uricte kupovat dekorativnu kozmetiku, ktora sa predava v lekarni, alebo v specializovanych obchodoch... urcite nie z nejakej DMky alebo drogerii kupovat lacne sminky...to bude potom tak aj vyzerat...treba urcite investovat, ak chces zacat s make upom, ak na to nemas, tak radsej kasli na makeup...
Neviem ci je tam uz vlozena foto :/
Skusim Alliss,dakujem ti...tento co je na fotke??
K dekorativke sa vyjadrit neviem, ale k pleti ano. Mozes vyskusat Olej na problematicku plet od jedneho vyrobcu zo Sashe, zeny s nim maju skvelu skusenost. Len neviem, ci tu mozem uviest nazov vyrobcu, aby si niekto nemyslel, ze velice propagujem a robim reklamu :) Ked si nazov oleja das do vyhladavaca na Sashe, najdes ho ;)