Ahojte,chcel by som schutnut z brucha.Mam 175 cm a som tazky asi 70 kg.Kebab,mcdolands spravil svoje.Brucho mi nevysi ako mojej ex dole ale mam ho len take vypuknute a ked si dam tricko ako keby som bol tehotny.Jedalnicek som upravil ale chcem sa opytat o behanie.Kolko krat do tyzdna mam behavat?A ako dlho?Ak by sa mi podarilo ho dostat na plocho urcite chcem zacat chodit do posilky a nabrat svali pretoze ruky a nohy mam ako mravec.Vyzera to smiesne.Teraz by som chcel len behavat a dat prec tehotne,vypukle brucho len neviem ako casto a ako dlho aby to malo riadny efekt.Dakujem
Cbudnutie z brucha-MUZ
Kup si Psylium z lekárne a schudneš.
Kvoli veku uz 2 roky postupne uberam zo sportu. Robil som turistiku, cykloturistiku, kardio a cca 10-12 rokov posilovnu.
Teraz chcem zostat na turistike. Predsa len 48 rokov je citit.
Nepozeraj kulturisticke fora, tam su rady pre aktivnych sportovcov. Na chudnutie jednoducho potrebujes byt v pohybe co najdlhsiu dobu. Skus bezat do kopca 30 minut. -)))
Preto pre teba je najlepsi pomaly beh s prekladanim chodzou. 2-3 min beh, 3-4 min chodza.
Takymto sposobom mozes kludne 2 denne. Zakladom je nesportovat, ked mas svalovicu, vtedy oddychuj, lebo sa ti buduju svaly a organizmus potrebuje oddych vtedy.
Defcon :
ale zaujmama ako casto.Kazdy den?Mozem Kazdy druhy den?Vcera som bol a dnes mam odpocinok.Zajtra pojdem zase.
Alebo?
Na kulturistickom fore som sa dozvedel ze najlepsi beh je do kopca alebo pomaly-co najrychlejsie asi 10 sekund-pomaly-co najrychlejsie asi 10 sekund a zas dookola.
Takze?Ako casto?Chcem jednoducho vysledky.Nie som lenivy...
Preco by z brucha neschudol. Chlapi na rozdiel od zien ,ak zacnu cvicit , tak organizmus vyuziva OTP (okrasny tukovy prstenec-)) ) ako prvu zasobu energie.
Behaj pomaly ale co najdlhsie. Beh prekladaj chodzou v pomere aky ti vyhovuje. Kludne 1:2 . Nebehavaj s plnym bruchom. To je vsetko co potrebujes vediet. Ci rano ,ci vecer, to neries, chod sportovat, ked budes mat na to chut.
chod na liposukciu behom z brucha neschudnes