Cbudnutie z brucha-MUZ

Príspevok v téme: Cbudnutie z brucha-MUZ
fullhd

Ahojte,chcel by som schutnut z brucha.Mam 175 cm a som tazky asi 70 kg.Kebab,mcdolands spravil svoje.Brucho mi nevysi ako mojej ex dole ale mam ho len take vypuknute a ked si dam tricko ako keby som bol tehotny.Jedalnicek som upravil ale chcem sa opytat o behanie.Kolko krat do tyzdna mam behavat?A ako dlho?Ak by sa mi podarilo ho dostat na plocho urcite chcem zacat chodit do posilky a nabrat svali pretoze ruky a nohy mam ako mravec.Vyzera to smiesne.Teraz by som chcel len behavat a dat prec tehotne,vypukle brucho len neviem ako casto a ako dlho aby to malo riadny efekt.Dakujem

Defcon

Kvoli veku uz 2 roky postupne uberam zo sportu. Robil som turistiku, cykloturistiku, kardio a cca 10-12 rokov posilovnu.
Teraz chcem zostat na turistike. Predsa len 48 rokov je citit.

fullhd

Dik za radu.Zajtra idem na to.Vravis 30 minut?Skusim kazdy druhy den.Ak by sa mi podarilo dat brucho dole tak by som zacal chodit do posilky.Ty si sportovec?

Defcon

Nepozeraj kulturisticke fora, tam su rady pre aktivnych sportovcov. Na chudnutie jednoducho potrebujes byt v pohybe co najdlhsiu dobu. Skus bezat do kopca 30 minut. -)))
Preto pre teba je najlepsi pomaly beh s prekladanim chodzou. 2-3 min beh, 3-4 min chodza.
Takymto sposobom mozes kludne 2 denne. Zakladom je nesportovat, ked mas svalovicu, vtedy oddychuj, lebo sa ti buduju svaly a organizmus potrebuje oddych vtedy.

fullhd

Defcon :

ale zaujmama ako casto.Kazdy den?Mozem Kazdy druhy den?Vcera som bol a dnes mam odpocinok.Zajtra pojdem zase.

Alebo?

Na kulturistickom fore som sa dozvedel ze najlepsi beh je do kopca alebo pomaly-co najrychlejsie asi 10 sekund-pomaly-co najrychlejsie asi 10 sekund a zas dookola.

Takze?Ako casto?Chcem jednoducho vysledky.Nie som lenivy...

Defcon

Preco by z brucha neschudol. Chlapi na rozdiel od zien ,ak zacnu cvicit , tak organizmus vyuziva OTP (okrasny tukovy prstenec-)) ) ako prvu zasobu energie.
Behaj pomaly ale co najdlhsie. Beh prekladaj chodzou v pomere aky ti vyhovuje. Kludne 1:2 . Nebehavaj s plnym bruchom. To je vsetko co potrebujes vediet. Ci rano ,ci vecer, to neries, chod sportovat, ked budes mat na to chut.