Neviem sa rozhodnúť ako ďalej

Príspevok v téme: Neviem sa rozhodnúť ako ďalej
turbik282

Zdravím . Potreboval by som názor ostatných ľudí keďže sám sa neviem rozhodnúť ako ďalej. Pracujem ako živnostník elektrikár v jednej malej firme . Pracovná doba nestála, dovolenka žiadna . Výhodou je že je tam dobrý kolektív a že môžem mať volno kedy chcem bez ohľadu na zákony. Priemerný plat ktrý tam dosahujem je asi 800 e.(záleží od zakázok mal dom už aj 1300). Zatial neplatím odvody no o pol roka už budem musieť platiť aj sociálnu.Benzín zo svojho strava zo svojho . Doma som niekedy aj o jednej čo je výhoda. Problém je v tom že mám pracovnú ponuku na zmluvu . Lahšia práca a o niečo čistejšia . Možno psychicky viac náročná ( It servisný technik ) . Nástupný plat ponukaju 600 € plus dovolenka, plus stravné,plus 5€ za nadčasi . A ja mam velkú dilemu či to zobrať alebo nie . Pre info som z okolia Popradu . Rozmýšlal som aj nad prácou na týždnovky kde by som mal viac ako 1500 na živnosť lenže su to týžnodvky, špinavé ubytovne a málo času doma a na priatelku .. Priateľka vraví že mám počkať na tejto pozícii kým doštuduje tento rok a že si pôjdeme zarobiť niekde. Leneže na západe sa to podla mna až tak neoplatí ked si človek zaplatí byt a stravu . Doma je to viacmenej zadarmo . Ako by ste sa rozhodli vy ? Len tak čisto teoreticky :)Ospravedlňujem sa za predlžený príspevok . Ďakujem za každý názor . Pekný deň prajem .