Ahojte mam problem ze mam pocit ze ma nemajú moji spoluziaci radi. Okrem toho si myslim že mám celkom skvelý život mám aj jednu pravú kamarátku a aj dost známich... len v skole mam pocit ze ma nemaju radi... správajú sa celkom normalne ku mne aj sa bavime a vsetko ale nedavno sme isli na lyziarsky a ja som ostala mimo... nikto so mnou nechcel byt na izbe a nijako to ospravedlovali ze je plno a ze je to uz dohodnuté... na lyziarskom dve dievcata nesli a ostali colne miesta na dvoch izbach a ked som sa pytala zes kym som tak si ma prehadzovali ze si ju vezmite vy atd. Ked som skoncila v bunke sama lebo v jednej boli 3 postele a v druhej 1 postel... normalne sa somnou bavili ale aj tak sa neviem zbavit pocitu ze ma nijako nemaju radi a je im mna len luto... som prvacka na strednej...
Mam pocit
*čas
presne tak, načo ich riešiš, určite sa im nevtieraj, buď sama sebou, rieš učivo. Veď kamarátky máš, tak čo si nespokojná, nie všade ťa prijmu s otvorenou náručou, tak isto to bude aj v zamestnaní. Čím skor si na to zvykneš, tým menej to neskôr budeš riešiť. ja som bola tiež taká, keď som nastúpila do svojej prvej práce. Všade som videla otrávené ksichty, ani bu ani mu po celý čaj, ale bola som sama za seba, lebo do práce sa chodí pracovať a nie sa kamarátiť a vykecávať. A do školy sa chodí učiť. Kamarátov a dobrý kolektív možeš brať len ako bonus. Ale ak si sa došla do školy zabávať, tak si mala ísť do školy s tvojou kamarátkou.
nepotrebuješ ich k životu, spoliehaj sa sama na seba, !
a nevnucuj sa im.. a môžeš byť rada že máš izbu pre seba..
pardon , *rada
A naco riesis nejake kravy v skole? Tak asi maju medzi sebou uz kolektivy a ty si sa nikam nestihla zaradit, alebo sa uz poznaju este z pred skoly v osobnom zivote, atd...bohuzial to byva tazke...ale v prvom rade ries seba a venuj sa uceniu a bud rad ze mas v osobnom zivote vela kamaratov, nemusis ich mat aj v skole, samozrejme je dobre ked mas aspon jednu taku kamosku s ktorou mozes v skole pocitat, ale svet sa nezruti ak budes sama so sebou iba...ved sa ti nevysmievaju, neotacaju chrbtom, respektuju ta, tak to neries...a na tieto skolske vylety nechodievaj ak tam nemas s kym byt, chod radsej s rodinou alebo svojou kamoskou:)