Bolesti hlavy a spravny vankus

Príspevok v téme: Bolesti hlavy a spravny vankus
Migrena777

Chcela by som sa opýtať, či niekto má skúsenosti s nejakou značkou vankúša, týka sa to hlavne pri bolesti od krčnej chrbtice a následne migrény. Čítala som, že veľmi pomáha kúpa dobrého vankúša. A ja by som si chcela kúpiť vankúš značky Tempur. Má niekto skúsenosti s týmto typom vankúša, s touto značkou v súvislosti s bolesťou hlavy?

jav

Treba dať do poriedku krčnú chrbticu a bude to OK ja som bola u pána ktorý napráva a mám po bolestiach všetky bolesti sú od chrbtice

Tyna_Mal

Tiež ma veľmi bolela hlava, tak som začala pred spaním vetrať v spálni, ale to veľmi nepomohlo. Potom som si objednala zdravotný vankúš z www.vlneny-tovar.sk a odvtedy sa mi spí oveľa lepšie a hlava ma bolí minimálne. Síce trvalo, kým som si na vankúš zvykla, ale teraz si nedokážem predstaviť, že by som mala spať na nejakom obyčajnom :-) .

sfinxa

Mňa tiež veľmi často bolievala hlava vždy ráno keď som vstávala z postele. Dlho som zvažovala výmenu vankúša. Napokon som sa rozhodla pre ortopedický vankúš e-zdravotnickepotreby.sk. Používam ho asi 3 mesiace a pociťujem rozdiel, hlava ma tak nebolí. pre všetkých čo radi spia na bruchu je super tento vankúš v tvaru motýľa e-zdravotnickepotreby.sk.