Ahojte ;)
Mám 13
Výtok mám niekedy aj hnedkastý no ale kramy ešte nemam
Prsia tiež mám
Brucho ma v poslednej dobe bolieva
Kedy to asi môžem dostať?
Ako to mám povedať mame? Čo vam na to ona povedala?
Krámy
Môže byť aj to, že ten tebou udávaný výtok je priamo menštruácia. Najlepšie správaš ak sa o tom porozprávaš s mamkou
Ema-Sma : ked dostaneš výtok to signalizuje že už sa ti blíži menštruácia a ak už máš hnedý tak to je už špinenie začitok menštruácie potom by mala prísť už krv na začiatku ju môžeš mať nepravidelnú a čo sa týka taštičky daj si tam vložky,servítky,náhradné nohavičky čierne
A zaznač si do nieakého kalendárika kedy si dostala prvú
Kludne ak ť niečo zaujíma pýtaj sa
Ahoj tiež mám 13 teda skoro 14 a už som krámy dostala minulý rok v lete...naozaj už vo tvojom veku môže prísť kludne aj tento rok no a keď nechceš tak sa mimini nepýtaj ale akože kludne môžeš....a keď to dostaneš tak jej to určite povedz...ja ked som to dostala ja som mala v tedy "v riti" lebo som bola preľaknutá a zakryčala som na celu byt zo záchoda "dostala som to" (v byte bola iba mama našťastie) no skratka zatiaľ sa nestresuj a bude to v pohode :)
Ahoj tiež mám 13 teda skoro 14 a už som krámy dostala minulý rok v lete...naozaj už vo tvojom veku môže prísť kludne aj tento rok no a keď nechceš tak sa mimini nepýtaj ale akože kludne môžeš....a keď to dostaneš tak jej to určite povedz...ja ked som to dostala ja som mala v tedy "v riti" lebo som bola preľaknutá a zakryčala som na celu byt zo záchoda "dostala som to" (v byte bola iba mama našťastie) no skratka zatiaľ sa nestresuj a bude to v pohode :)
Ahoj -na nete som citala ze hnedy vytok je uz menzes ale potom pride menstruacna krv
No a ja mam ztlo-biely vytok a v poslednej dobe je do hneda
Uz som to dostala? Ako si mam vybavit tasticku na menzes?
A co si mam do nej nabalit? Bojim sa ,ze som to uz dostala
Mam 12
Adka môže to prísť už za chvilku to je ťažko odhadnúť príchod prvej menštruácie a je to tvoja mamka ona to tiež má takž eurčite jej to povedz ona ti taktiež poradí
A ja som to mojej mamke povedala rovno mami dostala som to už a ona mi hned dala vložky a vysvetlila mi to
Ak máš hociaké otázky rada poradím