Krámy

alexiara

Môže byť aj to, že ten tebou udávaný výtok je priamo menštruácia. Najlepšie správaš ak sa o tom porozprávaš s mamkou

RomcaPomocnica

Ema-Sma : ked dostaneš výtok to signalizuje že už sa ti blíži menštruácia a ak už máš hnedý tak to je už špinenie začitok menštruácie potom by mala prísť už krv na začiatku ju môžeš mať nepravidelnú a čo sa týka taštičky daj si tam vložky,servítky,náhradné nohavičky čierne
A zaznač si do nieakého kalendárika kedy si dostala prvú
Kludne ak ť niečo zaujíma pýtaj sa

VikyAny1409

Ahoj tiež mám 13 teda skoro 14 a už som krámy dostala minulý rok v lete...naozaj už vo tvojom veku môže prísť kludne aj tento rok no a keď nechceš tak sa mimini nepýtaj ale akože kludne môžeš....a keď to dostaneš tak jej to určite povedz...ja ked som to dostala ja som mala v tedy "v riti" lebo som bola preľaknutá a zakryčala som na celu byt zo záchoda "dostala som to" (v byte bola iba mama našťastie) no skratka zatiaľ sa nestresuj a bude to v pohode :)

VikyAny1409

Ahoj tiež mám 13 teda skoro 14 a už som krámy dostala minulý rok v lete...naozaj už vo tvojom veku môže prísť kludne aj tento rok no a keď nechceš tak sa mimini nepýtaj ale akože kludne môžeš....a keď to dostaneš tak jej to určite povedz...ja ked som to dostala ja som mala v tedy "v riti" lebo som bola preľaknutá a zakryčala som na celu byt zo záchoda "dostala som to" (v byte bola iba mama našťastie) no skratka zatiaľ sa nestresuj a bude to v pohode :)

Ema-Sma

Ahoj -na nete som citala ze hnedy vytok je uz menzes ale potom pride menstruacna krv
No a ja mam ztlo-biely vytok a v poslednej dobe je do hneda
Uz som to dostala? Ako si mam vybavit tasticku na menzes?
A co si mam do nej nabalit? Bojim sa ,ze som to uz dostala
Mam 12

RomcaPomocnica

Adka môže to prísť už za chvilku to je ťažko odhadnúť príchod prvej menštruácie a je to tvoja mamka ona to tiež má takž eurčite jej to povedz ona ti taktiež poradí
A ja som to mojej mamke povedala rovno mami dostala som to už a ona mi hned dala vložky a vysvetlila mi to
Ak máš hociaké otázky rada poradím