Dobrý deň, mám 20 rokov, udrel som si ruku(nebolo to vobec silné udrenie niečo ako keď nechtiac buchnete o dres alebo tak, naozaj slabé buchnutie) a celá mi stuhla do minúty mi prišlo neuveritelne zle, začalo mi pískať v ušiach a točila sa mi hlava tak že som nedokázal zostať stáť na nohách a musel som si sadnúť, v živote sa mi to ešte nestalo toto je prvý krát, keď som si sadol a oblial sa trochou studenej vody prešlo to, neviete čo môže byť dôvodom toho čo sa stalo?
Za odpoveď ďakujem
Na odpadnutie
No podobne priznaky mozu byt aj pri tetanickom syndrome ktory sa lieci davkami magnezia.
Alebo aj panicka porucha by to mohla byt. Podla mna to bola len zhoda nahod ze akurat ked si si buchol ruku tak ty vznikol tento stav. Podla mna to slabe buchnutie s tym nemalo nic spolocne .
No kazdopadne normalne sa mi to nezda, a zasiel by som s tym na detailnejsie vysetrenie k doktorovi.
Chytil si šok. Nie si zvyknuty na bolest.
Vies ono to s tou rukou to nemusi mat nic spolocne....kludne sa ti iba mohol rychlo znizit tlak, najma ak si napriklad dlho stal na jednom mieste, alebo sedel dlho a potom si sa postavil....to co si popisal su priznaky pred odpadnutim, takze nic vazne by som nehladala za tym