Som anorekticka?

Príspevok v téme: Som anorekticka?
Nanonym

Ahojte, chcem sa opýtať či je možné že som anorekticka za posledných 4 dni som schudla 3kg. Jednoducho som prestala piť sladké veci, sladkosti atď... Ale taktiež som zacala pomenej jesť. Napríklad na raňajky som si dala niečo malé polku rohlika so sardinkami ale z tých sardiniek som nejedla ani polovicu potom som išla von kde som pila len jahodový čaj a večer jeden rohlík s malým plátkom šunky a hŕbou zeleniny. A na druhý deň dojem tie sardinky a ani tie nedojem a musím ich vyhodiť. Takto sa to opakovalo stále až na koniec nepoznám že som hladná. Kľudne by som za jeden deň zjedla 2 malé jedla. Cvičiť som začala veľmi zle pretože som predtým moc necvicila a naložila som si až toľko že do teraz mám "svalovú horúčku a svalové kŕče" stále sa obzerám v zrkadle, vážim sa každý deň hlavne ráno po raňajkách, rátam si BMI.. môžu toto byť príznaky anorexie ? Nechcem byť anorekticka len chcem schudnúť pár kíl. Ďakujem za odpoveď pekný deň. :)

dalsi

tiez sa mi zda, ze trochu prehanas kontrolovanie jedla,, no hlavne nechod pod normalnu hodnotu bmi,, ak sa ti zda ze mas nejake grami... navyse, tak to neries chudnutim, ale cvicenim,, a necvic narazovo,, tazko, az mas svalovice, a oddychujes niekolko dni... nie,, len par minut denne staci, ale musi to byt pravidelne, kazdy den, a budes mat postavu ako lusk :P

Angelika3

Ahoj, nemusíš byť zrovna anorektička, ale mala by si si dávať pozor, lebo to ako sa v hlave zaoberáš jedlom a svojou váhou je už troška moc. Vieš, dievčatá trpiace nejakou poruchou príjmu potravy prakticky celé dni neuvažujú nad ničím iným, len nad sebou, nad tým čo zjedli a čo nezjedli a vedia ti to vymenovať aj o polnoci.
Takže všetko s mierou, rozvahou a zdravo!