Antikoncepacia Yadine

adusa

ahojte"ja beriem osobne som dobrala 1 mesiac,ale nepacilo sa mi moje zacinajuce ochlpenie okolo pupka,ale ujo gynekolog mi predpisal dalsie ze on sa pri yadine s tym nestretol.mate daktora skusenosti s ochlpenim?vymizne neskor?inak neziaduce som na zaciatku mala bolesti hlavy ale pohoda uz...uz len pockat na menstruaciu :)a hlavne pozor na zvracanie,hnacky a antibiotika pa

heilly

čaute holky:) presne ajja som ju začala brať už berem druhé balenie a ako pri menštruácii čo som mala strašné bolesti krče neskutočné teraz nič pohodíčka len také light:) ani som nepribrala nič akurát sa mi plet trošku čistí a zväčšujú sa mi prsia ;)

anka

Predtým som mávala od 6 do 7 dní a teraz skončím za 5. Ale pravidelná je poriadne, môžeš si podľa nej nastaviť aj hodinky :-) Drž sa!

anka

Neviem presne, ale ja keď som začala brať, ta po 5 dnoch som už strach nemala. Možno je to menej, neviem, ale radšej počkaj tých 5 dní.... Pre istotu :-)

dasenkaaa

ahojte zacala som uzivat yadine ale beriem ho len druhy den...mohli by ste mi prosim povedat po kolkych dnoch mozem mat pohlavny styk bez strachu???dakujem

anka

Ahoj. Ja užívam yadine už asi 2 roky a môžem len chváliť. Ani som nepribrala, ani neschudla, takže podľa mňa sú skvelé a určite by som ich nezamenila. Aspoň každý lekár sa zatiaľ k nim vyjadroval pozitívne, takže môžem len odporučiť...