Ma s nou niekto skusenosti??? :) ak ano, ake? zle, dobre, ? :) prosiim, mam ju zacat brat, dakujem, paaa
Antikoncepacia Yadine
ahojte"ja beriem osobne som dobrala 1 mesiac,ale nepacilo sa mi moje zacinajuce ochlpenie okolo pupka,ale ujo gynekolog mi predpisal dalsie ze on sa pri yadine s tym nestretol.mate daktora skusenosti s ochlpenim?vymizne neskor?inak neziaduce som na zaciatku mala bolesti hlavy ale pohoda uz...uz len pockat na menstruaciu :)a hlavne pozor na zvracanie,hnacky a antibiotika pa
čaute holky:) presne ajja som ju začala brať už berem druhé balenie a ako pri menštruácii čo som mala strašné bolesti krče neskutočné teraz nič pohodíčka len také light:) ani som nepribrala nič akurát sa mi plet trošku čistí a zväčšujú sa mi prsia ;)
Predtým som mávala od 6 do 7 dní a teraz skončím za 5. Ale pravidelná je poriadne, môžeš si podľa nej nastaviť aj hodinky :-) Drž sa!
Neviem presne, ale ja keď som začala brať, ta po 5 dnoch som už strach nemala. Možno je to menej, neviem, ale radšej počkaj tých 5 dní.... Pre istotu :-)
ja uzivam Yadine vyse pol roka, zatial nemam nijake negativne skusenosti....
Ahoj. Ja užívam yadine už asi 2 roky a môžem len chváliť. Ani som nepribrala, ani neschudla, takže podľa mňa sú skvelé a určite by som ich nezamenila. Aspoň každý lekár sa zatiaľ k nim vyjadroval pozitívne, takže môžem len odporučiť...