Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Páčim sa mu?

Príspevok v téme: Páčim sa mu?
Marmeladka_2212

Ahoj...chcela by som sa vás opýtať že .. páči sa mi jeden chlapec je o 2 roky starší a páči sa mi a chcela by som aby bolo medzi nami niečo viac ..ale neviem ako mu to mám naznačiť nechcem biť trápna a nechcem aby sa to medzi nami pokazilo ...tak by som chcela poprosiť o nejakú radu ..vo pred dakujem

Jay-Jay

Ahoj

Na to, aby sme vedeli určiť, či sa mu páčis by bolo dobré nám priblížiť situáciu medzi vami dvoma (či ste kamarári, spolužiaci, či si rozumiete, alebo či so sebou vôbec komunikujete, a to aj neverbálne, a ak hej, tak ako, napr. Pozeráva sa na teba ? Usmieva sa na teba ?).

To, že sa mu páčiš mu dáš najavo najlepšie tým, že sa na ňho jemne usmeješ (troška sa usmej ústami, aj očami, to očarí každého chalana ;), a hlavne neceľ zuby), budeš ku nemu iná, ako ku ostatným chlapcom, len v žiadnom prípade nerob prvý krok ty, to sa v našej spoločnosti považuje od dievčaťa za nevhodné, na to je "proste" chlap, v podstate telo neverbálne prejavuje záujem automaticky, problém je ale v tom, že veľa chlapov tieto signály čítať nevie, tak im treba trochu pomôcť (pointa je tá, že ten tvoj si to možno už všimol, ale ten prvý krok nespravil, takže už máš svoju odpoveď, taktiež je ale možné to, že je hanblivý, v tomto "jedinom" prípade teda môžeš spraviť ten prvý krok ty). Je to ale individuálne. Musíš si zistiť, aký je, a na základe toho sa potom aj riadiť. Ak vieš, že baby balí pravidelne, teba ale doteraz nezbalil, tak odpoveď už máš. Ak je ku tebe odmietavý, chladný, odpovedá ti jednoslovne a nesnažísa s tebou komunikovať, tak opäť vieš, na čom s ním si. Ak ešte so žiadnou babou nič nemal, tak je to buď gay, alebo sa hanbí, a za takých okolností už vieš, čo máš robiť, tak sa neboj a smelo do toho ;) .

Bnb

Nepíšeš aký je medzi vami vzťah, tak ťažko povedať. No pokusím sa poradiť. Najznačuj mu záujem, napr, tak, že sa oňho budeš viac zaujímať, venovať mu viac pozornosti, pokukovať po ňom, letmo sa ho občas dotkneš.

NaRovinu

Ehmo - Alebo keď niekto napíše "bi, abi"...
Dokonca známa napísala "robyt". Som si myslela, že mi oči vypadnú.

Ehmo

Ja som uz videl napisane : UTYERKA.
zas dievca napisalo jednu jedinu hrubku, ak si odmyslim rozdelenie slova vopred a kostrbaty slovosled.......hm, je to hlupucke, ale na druhej strane nepise o rakovine, navyse som dnes cital , ze Hitler zomrel v Argentine 10 rokov po vojne.
Takze je to ok.