Ja som zazila taku nemilu skusenost.Stretla som priatela.Nejak si ma vytipoval, jeho kamos mi povedal, ze sa mu pacim.Dala som mu sancu.Po mesiaci sme sli spoli na kofolu, a on bol nervozny.Pytala som sa co sa deje, povedal mi, ze chce pauzu, ze ma rad byvalu.Ze sa mu ozvala a vraj ten vztah este nemal dorieseny.Ja som sa stihla zamilovat a uz bol aj sex.Moje prvykrat.Co aj vedel.Problem bol, ze sme byvali vedla seba na intraku, a teda som ho vzdy videla a nevedela som ako sa mam spravat.Raz som sa opytala kam ide, bol uplne stastny a povedal ze sa ponahla ze ide za nou.Potom som ho stretla cestou do skoly ale ani sa neotocil za mnou.Siel s kamosom a celu cestu sa smiali.Ja som to akosi nezvladla a nesla som do skoly.Napisla som mu to, ze mi je tazko, ze placem a nesla som do skoly.On mi iba napisal ze rozchody su tazke a ze nema cas lebo ma skolu.Coby ste robili??Bola aj moja reakcia prehnana???Ako by ste sa zachovali v takej situacii??
Vztahy
Nananaa: ďakujem ti :-)
Cus38P: Najlepsie na tom je, ze mne to tvrdil byvali, ze jeho holka mala proste dvoch naraz.Jeho a este jedneho.A teda ja som cakala ze on bude normalny a on spravi zase mne take cosi.Tak ja uz akoze nechapem :D A dokonca kludne za nou siel...Tebe prajem inak nech to vyjde :D Vdaka za nazor.
Ty si pi*a. A on ko*ot. Tak sa necuduj.
Nananaa na takeho treba kaslat. proste nevie čo chce. Je to ešte chlapec. A nie muž.
Jejda neplač je to debil proste. Mne sa stala taka vec ze som chodila s jednym 9 mesiacov a pri tom mal uz jeden vztah takze asi tak :-D ja som o tom vobec nevedela ale facebook je svina :-D dve naraz nas mal. A ano bol to tiez moj prvy :-D Ja som rada ze uz ho ani nevidim a ani nechcem :-D druhy moj vztah trval mesiac :-D nijak dlho ale ked sa nevie spravat. Spraval sa ku mne zle. A dalsi vztah 4 mesiace potom povedal ze ma nechce ze ma ma len na sex :-D tak som sa s nim prestala hned bavit. A teraz mam uz niekolko rocny vztah :-D takze asi tak :-P