Astrálne Cestovanie - Bol som blízko?

Pag

Ale prečo chceš niekam cestovať. Si uvedom, že to je vážne nebezpečné. Však potom uvidíš aj to, čo si nechcel vidieť, len pokračuj...

MajorGames4

Divocina1 lahol som si na postel chvilu som o nicom nepremyslal. Skratka som v klude lezal. Potom sa mi v tme zacali zobrazovat vselijake tvary tak som ich pozoroval. A pomali som zacinal mysliet na to ako opustam svoje telo. Potom som nahle upital pozornost na nejaky zvuk vonku a vtedy sa to prerusilo a trhlo to so mnou.

Pag

Ale som rád, divočina, že nemáš tie depresie a ani ostatní, len problém je v tom, že teraz ich mám ja, ale neviem, prečo sa stále smejem, aj bez príčiny. Že by kto sa smeje bez príčiny, hlavný príznak duračiny? Nuž, asi najskôr nie. Chváliť sa nebudem, aj tak to moje IQ je dosť nízke, ale čo už, nízke IQ, menej je viac, ide sa ďalej. Idem si za pohár vody, hoci sa hovorí, že voda nie je dobrá ani v bruchu a nie to ešte v kolene - ha, ha. Ono sú aj takí, čo na mňa majú, ide ma z toho trochu poraziť, len tak trochu, nechtiac:-)

Pag

Divocina, a ty sa ako dostávaš do astrálu? Ako éterická bytosť/silnejšia víla, či ako?:-) Mňa posledne chceli uniesť mimozemšťania, aj ma naložili počas spánku do ich korábu, ale potom som musel vystúpiť, lebo sa im čosi porobilo s motorom, asi sa im zadrhol, ale neviem prečo. Vôbec si to neviem vysvetliť. Ale je pravda, že som nemal ani cestovný lístok a pichačku na korábe nemali, čiže asi tak.

Pag

Ono, áno, lebo sa dostaneš do iného sveta a potom ako unesieš tie stavy, si až taký ignorantský flegmatik, že to dáš? Pravdepodobne nie, že?:-)

Pag

Len ide o to, čo tým dosiahneš, či to dobré, čo dosiahneš, nebude potom následne niečo veľmi zlé. Radšej si to rozmysli a urob krok vzad.