Dobrý deň, už viac krát som sa pokúšal astrálne cestovať, skoro vždy keď som to zkúšal, tak sa moje telo "miklo". Napr. Naposledy som to skúsal včera večer, a potom mi to "trhlo" s rukou. Mohol som byť už blízko astrálnej cesty?
Astrálne Cestovanie - Bol som blízko?
Nie, to len tvoja ruka sa ti snazila naznacit nech nevymyslas kraviny.
Divocina, ver mi, ten pokoj je na nezaplatenie, aspoň ti do života nikto nekecá, nemusí byť všetko videné len čiernobielo. Ja aj priberám, aj chudnem, tzv. odtučňovaco-otučňovacia diéta. Ide pri nej o to, že ako to vypáli:-)
Nie, necestoval si "astrálne". A nie, nebol si "blízko".
divocina1: Čo sa týka tých tvarov, pozoroval som ich tak voľne. Skrátka som na nič nemyslel, len som sledoval. Aby si mohla astrálne vycestovať, musíš byť úplne v kľude. Musíš byť uvoľnená.
Jedine v inej dimenzii vyzerám ako eterická víla :-) Na zemi je to bieda ale na liposukciu už mám odložené peniaze takže čoskoro to bude :-) Veru tie tvary často vidím aj ja tak asi som si už astrálne zacestovala niekedy :-) minulý týždeň :-)!
NaRovinu: Viem, treba si tam dávať pozor :-).
Svätá pravda :D, len som chcel zistiť či som bol na dobrej ceste k astrálu :)
Čítala som, že ťa môže posadnúť zlý duch, keď si mimo tela.
Tak ti poviem, niečo možno zistíš, ale niekedy je lepšie nič nevedieť. A čo ťa tak trápia choroby a kedy zomrieš? Však si povedz tak, choroby odignorujem a navyše som nesmrteľný, tak mi je len radosť žiť.
Takže tam môžem vidieť aj napr. choroby ktoré ma čakajú v budúcnosti? Aj napr. kedy zomriem? Je to len príklad.