Ahojte.
Uz pol roka sa stretavam s jednym mladym muzom. Zoznamili sme na jednom letnom hudobnom festivale. Z jeho strany to od zaciatku vyzeralo ako laska na prvy pohlad. Ja som kratky cas pred nasim zoznamenim zazila rozchod s mojim ex. Zo zaciatku nasho stretavania som jeho zaujem nebrala vazne, myslela som, ze ide len o zabavu. Prvy krat sme spolu spali asi po mesiaci "randenia", teraz je to uz samozrejmostou pri kazdom stretnuti u neho. Sex je uplne dokonaly, on sa citi, citujem, ako "v siedmom nebi".
Chodíme spolu alebo nie?
nie nie, toto nie je celý príspevok, prosím prečítať druhú tému s týmto názvom, on ma má na všetko, nie len na sex. Párkrát mi povedal, že on ma ľúbi a ja ho mám len na sex :D zo srandy, lebo ani jeden nemáme toho druhého len na sex, nie je to naša priorita v tomto "vzťahu".
Tak podla mna ak sa stretavate a kazdy krat spolu aj spite, tak mi to pride ze on ta ma skor na sex aki na vztah....takze nerob si neviem ake nadeje a chlapy zvyknu nakecat hocico pri sexe ale aj pred nim aj po nom...
viem, preto som pridala tému znova a už celú cez pc. Cez mobil neodošle celý dlhý príspevok.
je to to isté moja...
Zrejme mi nepridalo cely prispevok;
Ahojte.
Uz pol roka sa stretavam s jednym mladym muzom. Zoznamili sme na jednom letnom hudobnom festivale. Z jeho strany to od zaciatku vyzeralo ako laska na prvy pohlad. Ja som kratky cas pred nasim zoznamenim zazila rozchod s mojim ex. Zo zaciatku nasho stretavania som jeho zaujem nebrala vazne, myslela som, ze ide len o zabavu. Prvy krat sme spolu spali asi po mesiaci "randenia", teraz je to uz samozrejmostou pri kazdom stretnuti u neho. Sex je uplne dokonaly, on sa citi, citujem, ako "v siedmom nebi".