Zdravím. Som osamelý človek. Vždy chcem ísť v piatok alebo v sobotu večer von, no aj keď idem, len idem do mesta a naspäť, lebo sa mi k opilcom a štetkám veru moc nechce a sám. Nemám s kým ísť, trpím depresiami a silnou demotiváciou a hlavne únavou. Ja viem, že som si sám na vine, ale tak, čo mám robiť. Nejak mi chýba komunita, kde sa stretnú ľudia a pokecajú, žiadny bar, ani kostol. Nie som nijaký silný chlapisko, hoci fyzicky to tak možno nepasuje, lebo cvičievam. Rád by som bol za dievča, ktoré ma vzrušuje, no je podobná ako ja. Ibaže fakt takých je veľmi máličko. Mám 21 a hľadám si momentálne prácu, z tej poslednej ma vyhodili, lebo kvôli nevyspatosti som to už ďalej nezvládal. Nechcem od vás nič ako radu, len pokojne napíšte svoj príbeh, najlepšie keby tu bolo podobné dievča. Som zo Žiliny.
Vždy chcem ísť von, no vždy nemám s kým
Ono potrebujes mat nejaku cinnost, ak zamestnas mozog tak ani nebudes mat az taku potrebu vyhladavat spolocnost. Ja napríklad do spolocnosti nechodim takmer vobec (okrem vikendov) a nevadí mi to lebo cez tyzden mam tolko cinnosti a konickov ktore vykonavam ze mi to zaberie v podstate takmer cely den az do vecera a taktiez mi to robí radost, takze ani nemam potrebu nutne vyhladat nejaku spolocnost a tam stravit cas
Nehľadaj dievča na 100 percent. Stačí 20-30 percent. Ale tie percentá nech obsahujú zodpovednosť a rozum. A to čo Tebe chýba sa získava
v priebehu života a tvorbou osobnosti.
na čo chceš dievča..?
najprv daj do poriadku sám seba.. a rieš to prečo si nevyspatý,
aby ta z kazdej roboty nevykopli..
o 20:00 vypnut PC, a isť spať...
a pred tým sa chod prejsť na hodinovu prechádzku aby ta to ukludnilo, uspalo..
Neviem ci najdes presne take dievca ktore sa chova ako ty, robi to co ty a sadli by ste si...lebo nikto si 100% vo vztahu nesedi...ze by sa niekto zhodol na kazdej veci a nevznikali by hadky....to ani neexistuje...a este jedna vec, kde ju chces spoznat, ked nikde nechodis lebo ta to nebavi chodit do mesta a si z toho unaveny? Najprv si najdi nejakych partakov normalne do mesta na zabavu, urcite spoznas nejake dievca, len ti neviem zarucit ci bude take ako chces ty, kedze chces aby bola taka aka ty....