Zoznamovanie sa na tanečnej

Príspevok v téme: Zoznamovanie sa na tanečnej
Iveps

Zdravím, čo si myslíte o zoznamovaní sa na tanečnej, joge a pod. kurzoch? Mám ten problém, že si neviem dlhodobo nájsť priateľku, skúsil som už všetko, chodil som do školy kde bolo viac dievčat, rôzne kolektívy, internetové zoznamky a nič. Buď sme si nesadli, alebo už boli zadané. V práci sme teraz 100% mužský kolektív. Preto ma napadlo, že by som vhupol do kolektívu kde je väčšina dievčat. Pozeral som si fotky z kurzu jogy a všetko tam sú ženy! Mladšie aj staršie. Myslíte si, že je to dobré miesto na zoznamovanie? Predsa len tie ženy tam idú hlavne kvôli tomu cvičeniu a nie zoznamovaniu. Čo si o tom myslíte?

Kikirik

Podla mna je fajn napad vytvorit si prilezitost na zoznamenie takymto sposobom, ale naozaj si vyber nieco co ta bude bavit, aby si potom nenadaval, ze si utratil peniaze a robil, co ta nebavilo a ani nikoho nenasiel. A najlepsie je najst partnera podla spolocnych zaujmov. A na joge sa nevnucuj no bud mily, ale ku vsetkym babam rovnako, nie ze sa zameras na jednu, ktora ta nebude chciet a prehliadnes taku co by mala zaujem. A bud aktivny co sa tyka konverzacie a celkovo, lebo chlap ak chce vztah musi vyvinut usilie resp. vacsina bab to ocakava a maloktora aj keby ma zaujem ti to da okato najavo.

Anakondy66u

Ahoj :) anakondy su tu, aby ta vytiahli s problemov :) neboj sa, nezavedieme ta do dalsich :) tanecna je supis vec. Raz sme sa tam priplazili a vyplazili sme jazycek na jednu peknu samicu. Sicko slo potom hladko mame spolu 6 vajec a sme stastny.

a_dr1a

Iveps, tak je fajn, ze si tie prilezitosti aj sam vytvaras a nie si typ cloveka "daj sem slamu, padnem na nu")
Ja co som chodila na jogu, tak tam vzdy aspon 2-3muzi boli a zien nas tam bolo vzdy oovela viac. Ten tanec je tiez fajn, lebo co som s kamoskami chodila, o muzov tam bola vzdy bitka :D zas tanec je OK aj v tom, ze sa podla neho da spoznat, akoby vam to spolu v intimnom zivote mohlo ladit klapat))
Tych moznosti na vytvaranie prilezitosti je vela. Bud nenuteny uvolneny usmievaj sa. Nedavaj prilis najavo svoj zaujem, alebo ze si single, nie je totiz nic horsie ako ked z niekoho az privelmi srsiii velke chcenie

Iveps

a_dr1a: Ja cakam uz od 15, co je vyse 10 rokov a stale nic. Nemal som este nikdy vztah. Robim vacsinu z tych veci co si vymenovala (okrem cestovania po svete) ale proste to neprichadza. Ja sa len snazim vytvorit viac prilezitosti na zoznamenie.

fullhd: viem, ze nie kazdy vztah skonci idealne, napriek tomu by som aspon raz za zivot chcel mat vztah, aj keby nevysiel, tak aspon nejaká skúsenosť by to bola.

Uvazoval som, kde by som mohol ist, aby ma to bavilo a zaroven mal som sancu na zoznamenie. Ta joga vyzera byt celkom zaujimava. Nechcem tam ist ocumovat, to nemam za potreby. Ale dobre by bolo, ak by som tam nebol sam chlap, no podla fotiek to vyzera, ze je to cisto zenska zalezitost :D Na druhej strane, zijeme len raz tak preco to neskusit, nech si myslia co chcu :)

a_dr1a

Iveps, co ma prist tak pride a ak sa ma nieco stat, tak sa stane a tak aj bude. Proste pokoj klud pohodka) Venuj sa sebe, rob veci co teba bavia a naplnaju. Maj radost zo zivota (vsak je tak "kratky"), zi a uzivaj si svet, vzdelavaj sa spoznavaj svet, cestuj, realizuj sa makaj na sebe, pracuj ci cokolvek ine. A ver, ked to budes najmenej cakaj, tak to zvacsa prave az vtedy pride)
Ale ak chces vediet tancovat, ci ta laka meditacia cvicenie ai, tak kludne do toho pod. Ale hlavne kvoli sebe to rob

fullhd

Tak tymto som si presiel a ak chces poradit,vyser sa nato.Kazdy vztah co som mal bol uplne zbytocny,strata casu.Jedna jedina pozitivna vec-ponaucenie.Nemalo to absolutne zmysel tak som sa na to vysral a dal som sa na ine veci.Ver mi ze najlepsie co mozes spravit je ze sa budes venovat len sebe.Kasli na druhych.Lutujem ze som mal nejake priatelky pretoze to bola strata casu,bolest,finanicie a vela dalsieho.Keby ide vratit cas tak to vsetko zmenim a budem sa venovat len sebe a nikomu inemu.Venuj sa sebe,uprav si jedalnicek,zacni civcit alebo zacni behat ako ja,cestuj,setri peniaze,odstahuj sa na zapad ako ja,kup auto.Mas neskutocne vela moznosti.To je ta najhorsia vec co mozes spravit-ze budes niekoho hladat nasilu.Ver mi presiel som si tym a len vela bolesti a uz som sa poucil....uz nikdy ziadne hladanie...nikdy.

Bnb

viz. bargramian
Pozor aby ťa na tej jóge nepovažovali ako takého narušiteľa či úchyláka čo prišiel očumovať zadky :D V takých ženských klubíkoch je to podozrivé ked sa tam objaví chlap. Skúsiť ale môžeš, len aby to nevyeralo vtieravo. A robiť niečo čo ťa nebaví, len kvôli tomu aby si sa zoznámil? neviem neviem

bagramian

tak ako pozeram, naozaj si dost aktivny v hladani. Niekedy je menej viac.. velakrat je to tak, ze niekto az velmi aktivne hlada, hlada a hlada a nic nenajde. Potom s hladanim prestane a partner/ka pride. Ale ak chces skusat, vsade, kde je vela zien, mas urcite urcitu sancu- aj ked ako si pisal, na jogu urcite nechodia s cielom zoznamovania sa. Hlavne sa snaz neposobit ako zufalec, ktory za kazdu cenu chce niekoho ustvat.