Ahojte. Volám sa Nina.
Mám 14 a chcela by som sa vás spýtať či mám dobré miery a nie som tučná alebo či mám tie miery vhodné.
Mám 86-59-87
Vážim 47-49kg mne dosť skáče váha ale väčsinou mám 48kg.
Mieriam 174.
A veľa scoutiek z modelingových agentúr mi už písali. Aj jeden pán čo hľadá modelky do svojej agentúry ma už zastavil.
Ja si stále myslím,že nemám tie ideálne miery a som tučná.
Mám dobré miery
Nejde ani o váhu ale ako celkovo vyzeráš, koľko máš svalov tuku a kedže športuješ tak pochybujem, že máš veľa tuku. Hlavne bežci sú štíhlučky a vyzerajú ako pár svalíkov a skoro žiaden tuk. S tým sa porad s tou agentúrou ale aj s doktorkou, nech ťa nedonútia až k anorexii, na to si dávaj pozor.
A aj cvičím neboj. Každý deň kondička 20minút. Chodím aj behávať a dokonca zo školy aj na súťaže.
Ale ja sa som sa sem neprišla hádať len poradiť. A škole sa venujem o to sa nemusíte báť. Inak DIVERGENCIA, ja viem ako to chodí v týchto dnešných agentúrach ak sa to vlastne dá nazvať agentúrami, len som chcela vedieť či mám na to miery a troška poradiť. Viem treba si hľadať spolahlivé a známe svetové agentúry aby som vedela o čo ide aby na náhodou nepodviedli ako to majú vo zvyku tieto dnešné "sračky". Idem na kásting Elite model look. Jedna modelka ma už s tým oboznamovala ( mám jednu známu,dokonca aj v rodine ale na inej agentúre).
A ty máš skúsenosti? V akej si agentúre ? :)
Ahoj. To musíš byť kosť a koža. Mala by si pribrať. A hlavne sa treba učiť :-D škola volá :-D :-D
po prvé... na onternete je BMI index, nemusíš pre to zakladať temy na fore...
po druhe: -modelingove agentury? nebud smiešna..!
vieš ako fungujú? moja...? pride po teba auto, odvezie ťa do čiech a budeš robiť šlapku vo vyklade (mala si pozerať včera reflex)
mne tiež písal na viacero roznych nikov chlap že hladá modelku, či nemám záujem...!
modelingove agentury na pokec nechodia...! sa zobud..!
ked chceš byť modelečka, tak treba športovať, zdravo sa stravovať aby si mala peknu pevnu postavu aby si zaujala na kastingu, na ktory sa treba prihlasiť ked chceš byť modelka..
Máš zle miery. Si tučná. Presne tak ako píšeš.
ake miery? ved si este dieta, tam sa zaujimaj o skolu
Myslim si z tvoje miery nie su vobec dobre....
Si velmi chuda. A ty si myslis ze si tucnaa? Dufam ze nechudnes alebo nejes treba jest a zdravo!
Si velmi chudunka na svoju vysku.
A tie miery su vazne na modelku. Ale podla mna mas proste 14 a treba sa vyvijat a priberat nie chudnut. To az ked budes mat 30.