prosim poradte mi...som este panna a minule sme sa trosku "hrali" s priatelom... chceli sme sa uz spolu milovat ale rozmyslela som si to na poslednu chvilu.. cize nevnikol do mna uplne...a teraz mi neskaju kramy 16 dni... mozem byt tehotna?minuly mesiac mi tiez meskali,ale len tyzden... prosim poradte mi
Prosim o radu-mohla som otehotniet?
ale neboj sa..preco si nejdes kupit test hm?
a ja som tiez nieco podobne prezivala vcera a dostala som a nahovarala som si kadejake pocity v bruchu
ak si mala v ten deň dosť menzes je málo pravdepodobné aby si bola tehptná--šanca je takmer nulová. A meškanie môže spôsobiť aj vysadenie antikoncepcie. Aj ked si prvé dva mesiece mala normálne to si mohla mať v tele ešte zostatky umelých homonov, ktoré teraz vyprchali a zas si tam kde si bola predtým - pri nepravidelnej mesnštruácií.
v ten den som mala dostat kramy :( stale mam taky divny pocit v podbrusku...ale to som mala aj predtym.. brala som 2 roky antikoncepciu, lebo som nemala pravidelny cyklus a ked sa mi upravil,tak asi pred 7mes. som prestala brat... prve mesiace som mala normalne kramy ale posledne 2 mesiace s tym mam problemy.. dostavia sa mi neskor a mam ich max.2 dni , aj to velmi slabo krvacam...
a mala si vtedy asi plodne dni?
len problem je v tom,ze neviem ci uz nahodou nemam pretrhnutu blanu...mala som pred niekolkymi rokmi neprijemnu skusenost a jednoducho neviem... :( asi zajdem za doktorom :(