Uzliny na krku

Príspevok v téme: Uzliny na krku
Vera4321

Ahojte. Mam problem ohladom uzlin na krku ktore sice niesu oouchnute, ale su bolestive. Na dotyk a kazde prehltanie ma neskutocne boli,hlavne po jedle.... Doktor vravim len o mieron zápaly hrdla no toto ma boli skor od brady dole uzliny ako su a miesto pod bratou. Bolest je neznesitelna a neprechadza uz par dni. . . Moze to byt nieco vazne?? Sice som pozitivny clovek no uz zacinam byt skepticka a myslim na najhorsie. Orl doktor ma inde neposlal, tak neviem ci žiadať ine vysetrenia???

Vera4321

Dnes orl urobil stery, nepovedal nic krv v maximalnom poriadku, ziaden zapal nevykazuje. A prehltanie je nocna mora stale bolest az k usiam. Tak ja uz neviem, abslutne. Uzliny mam ako hrce....

Tomas12345

Nemysli na najhorsie, nemas na to dovod ziadna rakovina to nie je rakovina totiž nebolí a riad sa podla pokynov lekara a zachvilu budes fit ak je to zapal tak asi by sa ti mali dat nejake protizapalove lieky alebo antibiotika .

Tomas12345

Nemysli na najhorsie, nemas na to dovod ziadna rakovina to nie je rakovina totiž nebolí a riad sa podla pokynov lekara a zachvilu budes fit ak je to zapal tak asi by sa ti mali dat nejake protizapalove lieky alebo antibiotika .