Ahojte. Mala som v detstve operovane oko a odvtedy trpim nadmernym slzenim. Je jedno ci je mraz, slnko, bezvetrie, ci som doma alebo vonku. Za tie roky som uz vyskusala vsetky kvapky i maste na predpis ci volnopredajne. Nic nezabera. Chcela by som si obcas do spolocnosti spravit licenie oci, mam krasne mihalnice a len oko zvyraznit tienmi. Nakupila som kvalitne tiene, no problem je, ze na zdravom oku drzia bezchybne niekolko hodin, kym na tom druhom katastrofa. Uz pocas licenia sa mi na hornom viecku vytvori v ohybe miesto, odkial tien zmizne. Dostane sa tam nejakym sposobom slza a zmyje ho. Nasledne tam uz nic nedrzi a zmyva sa cele okolie. Pouzivam aj podkladove bazy, jedno oko krasa a to druhe nie a nie.. Tak to vzdy odlicim a hotovo. Nepoznate nejaky figel, resp. nema niekto podobny problem? Ako by sa dalo pomoct? Dakujem
Problem s vieckom - slzy
Skus si oko poriadne prepudrovat pudrom na tvar a urob to tak ze sa namalujes, zavri slzave oko, poriadne prepudruj, potom nanes bazu, zas prepudruj a namaluj si oci, vyskusaj