Vyhadzany chrbat/akne

aaaabb

Ahoj, výborný a lacný liek na problematicku pokožku je zázrak menom JABLCNY OCOT. Treba ho však rozriediť s vodou v pomere 2(voda) :1 (ocot) a čakať. Pokožku budeš mať hebku a zbavenu nečistôt okamžite. Treba aj vela piť a na sprchovanie ti odporučam kupiť tu kefu na chrbat, lebo na ten sa nie lahko pri sprche dosiahne. Veľa šťastia, ja mam ten isty problem, lebo sa mi na chrbte upchavaju pory a mala som ho aj mastny, ale užho mastný nemam a celý stav sa mi zlepšuje vdaka lacnemu a zazracnemu jablčnemu octu.

bismarck XII

No antibiotik musi byt na predpis, skor by som vyskusal nejaku mast. Je ich viac, tu gafrovu mast asi poznaju vsetci. Ale nieco ine nie je?

Simca637

Ahoj, mam 17 rokov a s akne som mala dost velky problem od 12tich a hlavne co sa tyka chrbta a dekoltu. Hanbila som sa kvoli tomu strasne chodit na kúpaliska, bolo to dost neprijemne a 3 roky som skusala vselico mozne, lenze kazdym rokom sa to iba zhoršovalo. Uz som bola fakt zufala z toho. Potom som sa rozhodla s tym robit uz nieco ine tak som isla ku koznej a lutujem ze som to nespravila skor. Najskor ma poposielala k vselijakym lekarom na vysetenie ci nemam niekde nejaky zapal lebo aj z toho to moze byt a ked mi nic nezistili tak mi predpisala taky antibioticky gel duac a este gafrovu mast na stiahnutie zapalenych miest. A velmi mi to pomohlo. Kazdym mesiacom to bolo lepsie a lepsie a po vyse polroku som s tym uz bola maximalne spokojna. Teraz s tym uz chvalabohu odvtedy problem nemam, iba obcas ked sa mi raz za mesiac niekde vyhodi nejaka vyrazka ale to je uz nic oproti tomu co to bolo. A este som inak aj stravu zmenila. Zacala som.zdravsie jest a aj vitaminy uzivat takze aj to k tomu zlepseniu urcite prispelo. Tak dufam ze som aspon trosku poradila. Drzim ti palce a neboj, zbavis sa toho aj ty, len fakt nesmies to nechat tak a musis byt hlavne trpezlivy :)

Milan KE

Ja som toto este nepouzil, ale pocul som od znameho ze celkom dobre to cisti kozu od pupakov. Ja vsak klasicky sa natieram alpou kazdy den na vatu a susi mi to kozu.

Denissio

Vyskusaj krem modru hlinu od sibircanky, mne celkom pomohla ale po dlhodobejsom pouzivani. Ale s vekom to prejde!