Guajacuran skusenosti

monica gazpio

Brala som obcasne tento liek na paranoje, pomohol mi, ale nebrala som 3 tablety za den, ale iba jednu, len ked tie paranoje prisli. Po uziti tohto lieku ma presli.

Tomas12345

Tak ono mozno je chyba ze to beries len obcasne a nie v pravidelnych davkach. Guajacuran nie je navykovy vsak to je volnopredajny liek, takze si ho skus davat kazdy den od 1-3 tabletiek a uvidis ci sa efekt dostavi. Ak nie tak vyskusaj daco ine , guajacuran nahrad magneziom a ak ani to nezaberie tak skus lubovnik a ak ani ten tak bez k psychiatrovi a ten ti predpise uz daco co urcite zaberie.

Hana7

Ale ak ti môžem odporúčiť, tak raz v lekárni mi ponúkli namiesto Guajacuranu taký liek na podobnej báze, že novinka a vraj zaberá aj pri väčších stresových situáciach a pôsobí aj priamo na odbúranie úzkosti a mal by pôsobiť hneď po užití...ale vôbec si nepamätam nazov, bolo to už dávnejšie, ale ak sa opýtaš v lekárni že zháňaš niečo na podobnej báze ako Guajacuran, tak budú vedieť si myslím.

Hana7

Ja ho mám so sebou vždy v kabelke a keď mám problem s úzkosťou niekde von, alebo v práci dám si 1 tabletu a o pár minút je mi už dobre, ale na krabičke píšu že účinkuje až do 25min. minimálne, ale tak mne zatial zabral hneď, ako som ho užila. Neberiem ho 3x denne, mám skúsenosť iba občasnú.

ulicia

ja som uzivala 3xdenne (ako je v davkovani), a nepomohol.
Asi preto je aj bez lek. predpisu, pretoze s uzkostou nepomoze, skor len na take mierne znepokojenie si myslim.
Doporucujem vysetrenie u psychologa (nie psychiater) aby si vedela, co ti je. Domniemkami tak akurat prevetras penazenku a aj tak nakoniec skoncis u psychologa a mozno aj u psychiatra, ak sa ti stav bude len zhorsovat.