Môže zmiznúť natrvalo epileptické ložisko na cievnom podklade???

Preteba

Preto, že to mnohí nedokážu, preto sú bratia a sestry, priatelia, ktorí im majú byť oporou, povzbudením a barličkou, o ktorú sa môžu kedykoľvek oprieť. Sme tu:)

Preteba

Každý človek by sa mal zamyslieť nad tým, prečo a za akých okolností prišiel ku chorobe. Psychické choroby, nech sa už volajú ako chcú sú v drvivej väčšine spôsobené násilným ovládaním. Robíte a myslíte to, čo z vlastnej vôle nechcete. Kto chce žiť, ten hľadá pravdu, ktorá ho vyvedie z bludnej cesty. Svoju myseľ potrebujete oslobodiť, nie nakŕmiť.

going

Odpoveď pre: adriana55

Akceptujem Váš názor.
Keď sa budete chcieť vyliečiť
z epilepsie dám Vám kontakty na klientov
z celého Slovenska môžte ich navštíviť.
Medzi prípadmi bola aj po úrazová epilepsia,
ktorá tiež pominula a zmena bola tiež zhmotnená
meraním EEG mozgu.
Najskoršie termíny mám voľné až v druhej polke februára.

Uvedomte si, že príčina epilepsie je v drvivej väčšine
u dospelých nehmotná/psychická.
Preto aj liečba musí byť nehmotná a nie materiálna - tabletková,
ktorá vonkajšie prejavy epilepsie iba tlmí a nelieči !

Adriana55

going
... nič v zlom, ale v dnešnej dobe je ťažko veriť či už lekárom alebo ľuďom, ako ste vy, nakoľko každý si ide svoje a nedá sa nájsť žiaden konsenzus medzi vami.. resp. vašimi tvrdeniami...
Ja sama trpím nepríjemnou formou epilepsie, uvažovala som nad vami, ale človek má fakt aj strach, keďže ... ktovie, ako je to naozaj, no.

going

odpoveď na príspevok niesomepileptik

nie som jasnovidec do budúcnosti aby som vedel odpovedať či zmizne ložisko na cievnom základe.
Namáš ľahšiu otázku ?

going

ja uznávam červený diplom.
Ďakuje za odborný výklad ale skoro ničomu čo ste mi písal som nerozumel. Skúste mi to napísať ešte raz jednoducho aby tomu porozumelo aspoň 60% populácie.

Mám dve vysoké školy a nikoho moje ego a ješitnosť nezaujíma
ale iba výsledky. Pokiaľ sa budú vo všetkých odvetviach posudzovať papiere a nie práca - výsledky tak to aj tak bude na celom svete vypadať a bude to spieť ku krachu sveta !

Rodiny chorých zaujímajú výsledky a nie alibizmus.
Keď sa rodinám hovorí, že sa z lekárskeho hľadiska s tým nedá nič robiť a potom po cielenej NELEKÁRSKEJ intervencii sa 24 mesačné dieťa po dvoch týždňoch usmiate postaví na nohy a pred tým každé doobedie bolo plačlivé, malo výpadky vedomia bolo mentálne na úrovni 9 mesačného, tak čo to znamená ?
A u matky, zdravotnej sestry po tomto všetkom trápení nastane sklamanie a uvedomí si, že všetko čo sa učila, jej dieťa ničilo.
TO JE SKUTOČNÉ SKLAMANIE .
Tak to je reálny fakt a objektívna pravda a táto rodina s dieťaťom existuje, a nie jedna. Teraz riešim aj intervenciu matky(zdravotná sestra) skôr uvedeného dieťaťa, ktorá má Dn. tetanický syndróm.

Maximalizácia dávok antiepileptík (a nie len antiepileptík) keď sa
12 alebo 19 mesačné dieťa skoro vo všetkých prípadoch chemicky
lieči ako 18 ročné, asi nie je moc rozumné.
S tým sa stretávam každý deň, že sa deťom predpisujú
lieky, ktoré im nerobia dobre s dávkami pre dospelých.
Lieky epilepsiu neliečia ale iba potláčajú záchvaty.

Aká je motivácia míňať viacej chémie a pomaly zabíjať deti ?
Asi taká, koľko pípne po mesiaci za chémiu na účet.

Keď objavíte skutočnú, nemateriálnu príčinu choroby, potom
chorobu dokážte skutočne ale skutočne vyliečiť.

epicentrum

pozrela som si stránku going.sk a že liečite epilepsiu, DMO a mentálnu retardáciu.....DMO a MR sú choroby od narodenia, tam je natrvalo poškodený intelekt (ment.retardácie) a pri DMO ja postihnutý okrem iných systémov najmä lokomočný čiže pohybový aparát a nervový systém a to je ireverzibilný stav!!! A čo sa týka DMO, tak tam je tiež trvalé poškodenie buď prenatálne, perinatálne alebo postnatálne a to sa nedá vyliečiť, len rehabilitovať už stále a to preto aby sa stav nezhoršoval, lebo to je progresívna choroba ak sa s tým nič nerobí...ale vyliečenie? Nemožné...ibaže by ste si na pomoc povolali nejakú čiernu mágiu či satana...!!! To by medzi nami už neboli mentálne retardovaní ľudia, prosííím Vás, tak tu nezavádzajte klamstvami! ...apropo...Inak neurológia bola počas štúdií (fyzioterapia s červeným diplomom) môj najobľúbenejší predmet...

niesomepileptik

going, viem že to nemyslíš v zlom, ale ja sa pýtam či to vie zmiznúť len tak, aj bez Tvojej liečby...ďakujem

epicentrum

Som to ja, epicentrum, niekde uvádzamaj nick niesomepileptik... prosím mohol by mi niekto odpovedať na tú moju otázku, je to dosť súúúrne, prosím...diky