Strata ženského libida

Príspevok v téme: Strata ženského libida
Tanu-ska

Ahojte. Mám 26 rokov. Trošku sa možno rozpísem, lebo už neviem ako si pomôcť. V roku 2013 mi zistili Hodgkinov Lymfóm - rakovinu. Prešla som úspešne liečbou a dnes som úplne fit. Mám ale od vtedy problém ktorý má začína viac a viac trápiť. Nie len že trpím opakovanými mykozami no od kedy som prešla liečbou nemám na sex vôbec chuť. Bojím sa, že sa nám s partnerom zničí vzťah. Keď aj máme mať sex, tak musím použiť lubrigacny gél inak to nejde. A to je tiež iba take, že musím nech nemám výčitky že sa milujeme raz do mesiaca.. veľa som čítala, že mykozi sú vlastne z toho že mám zničenú slyznicu po chemo. Začala som užívať Enzymax - je to lepsie, ale chuť na sex žiadna. Mykóza sa objavila vždy po sexe keď sme nepoužili gél. Dočítala som sa, že treba používať gél s čajovníka aby sa netvorili ranky a tým pádom príznaky mykozi atd. No môj problém je ten, že aj keď sa takto chranim ( gél, Enzymax, pranie bielizne zvlášť v detskom prášku, používanie zvlášť uteráky na intímne miesta, žehlenie nohavičiek atď atď. ), tak žiadna chuť na sex aj tak. Úplná nula. Dokonca nemám chuť sa uspokojiť ani sama. Ani ma to nenapadne. Môžem byť už tak skoro v prechode ? Nemáte niekto skúsenosti alebo nejaké rady čo ešte urobiť pre zvýšenie libida ? Ďakujem za každú radu.