Lesbický sex

amalyar227

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

Angelika3

Fajka, ehm, no tak dík za vskutku unikátnu radu, najmä ten posledný odkaz sa mi dosť pozdáva :-D ale tak nemám pocit, že by mali pre takýto humor zmysel a ešte by som od nich dostala po hube

NajFajka

Angelika tak im hod do schranky nejaky anonym akoze "budte potichsie vy lezby" alebo "nelezbite sa tak nahlas" alebo "hucite po sebe ako dvaja buzeranti"

Angelika3

Šak ja vás z toho ani neobviňujem :-) :-)
ale však nevadí, že sú lesby, to mi je šumák, ale mi vadí, ako sa správajú ako osoby, často sa spíjajú a potom po sebe bľačia, no a našliapovať po zemi by tiež mohli kúsok jemnejšie teda, ale tak je mi úplne jasné, že teba to netrápi :-D

Angelika3

Heterosexuáli nech sa nepovyšujú nad homosexuálmi, ale ani homosexuáli nech sa nepovyšujú nad hetero.

Ja sa nad nimi nepovyšujem, ani si nemyslím, že som niečo viac, ale áno, v určitom zmysle mi je ich skôr ľúto, lebo naozaj mám taký názor, že niečo ako polarita, doplňanie sa medzi mužom a ženou, alebo nazvime to jin a jang existuje a proste domnievam sa, že medzi dvoma ženami, alebo dvoma mužmi to nemôže prebiehať (teraz nemyslím, len to, že si dokážu privodiť orgasmus, to určite áno, ale je v tom niečo viac)
Dvaja muži alebo dve ženy môžu byť dobrý priatelia, mať sa radi, ale v sexe musí niečo chýbať, nie sú to dve "polovice", ktoré by vytvorili celok. Čiže áno, v tom zmysle, si myslím že vzťah medzi mužom a ženou je niečo viac, ale nevnímaj to prosím ako povyšovanie heterosexuality, proste len tam nie je tá "iskra".

Maruska, necítim nenávisť k nikomu kto je zjednodušene povedané dobrý človek :-) a vlastne k nikomu necítim nenávisť, max tak nezáujem a ľahostajnosť ak nie je o čo stáť,.
Ja by som nechcela ten sex ani tak ako opisuješ a asi mi nevadí ked je to drsnejšie hned od začiatku :-) žena by ma proste nevzrušila.
u teba je to možno inak

a to s tým dupotaním, jasné že nie som snad až tak blbá, aby som nevedela že dupú aj deti a iní susedia, pánabeka....

EKL

V tvojom zivote je homosexualita povazovana za nieco viac ako heterosexualita? V mojom zivote to tak nie je. Netlacia mi to media, netlacia mi to homosexualni kamosi, casopisy ani fora....lebo je to o tom, kolko casu svojho zivota venujes tomu ty.

Angelika3

Veď ja nehovorím, že nemáš pravdu. Len mňa tá predstava fyzicky odpudzuje a v tom zmysle je mi to odporné, nemusí mi byť priamo odporný ten človek, pokiaľ je fajn (lesba u nás v práci mi ozaj nepripadá veľmi v poriadku celkovo, ale to neznamená, že sú iné tiež také). Proste mám rada veľa žien ako ľudí, aj ich môžem obdivovať, ale to neznamená, že mám chuť vidieť ich vagínu :-)

Tiež si myslím, že čo človek robí, je jeho život a jeho vec a nijakým spôsobom mu nikto nemá právo do toho zasahovať.

Ale to, že si proste myslím, že homosexualita je chorá, je jednoducho môj názor. Vieš, že toto je fórum, kde môžu ľudia vyjadriť svoj názor na položenú otázku. Pre niekoho to môže byť názor obmedzený, ale nevadí. Diskusí na túto tému sú na mraky a ľudské názory sa večne rozchádzajú :-)

Len ma proste vytočilo, že nestačí, že existuje homosexualita, ale už sa pomaly bude považovať aj za niečo viac a lepšie ako heterosexuálny vzťah.