Ahoj mám 14 rokov a pred 4 mesiacmi som sa dala do kopy s jedným skvelým chalanom ale je róm samozrejme veľmi slušný a z dobrej rodiny veľmi ho ľúbim je skvelý, vzdelaný a mne by zniesol aj modré z neba
Je presné taký akého som vždy chcela
Ale máme jeden problém o našom vzťahu vie aj moja rodina a všetci mi ho zakazujú a snažia sa nás rozdeliť a hlavne moja mama
Ja už naozaj neviem čo mám robiť aby som mohla byť znova šťastná s ním
Prosím o pomoc a o nejaké rady ďakujem.
Vzťah s rómom
Moja ty si v prvom rade uvedom ze mama sa vas nesnazi rozdelit preto, ze je rom, ale v prvom rade kvoli tomu, ze mas na vztahy este dost casu...urcite by tak postupovala aj pri ne-romovi, takze mas podla mna zlu mienku...dalsia vec, to je super ze je z dobrej rodiny ale vzdelany asi este nebude kedze ste este urcite nevysli ani zakladnu skolu, mozes maximalne tak povedat ze sa dobre uci, ale vzdelany je silne slovo, to mozes hovorit ked uspesne vyjde strednu a vysoku skolu...
A mame to nezazlievaj ze sa vas snazi rozdelit, ona asi vie lepsie aka si, ona vie posudit ci mas na to mat uz vztah alebo si este dieta...proste ta chce chranit pred sklamanim, keby sa s tebou rozisiel a podobne....mas este na vztahy cas, chod radsej s kamaratkami niekam na klzisko alebo na horucu cokoladu atd...este nepotrebujes chlapca