Neustále svrbenie počas noci

Príspevok v téme: Neustále svrbenie počas noci
Kaney

Dobrý deň,
poslednú dobu mám skúsenosti s nepríjemným a neustálym svrbením hlavne počas toho ako zaspávam. Mnoho krát kvôli tomu nedokážem zaspať ani po troch hodinách strávených v posteli a neviem čím to môže byť. Čítal som si o tom už články akéhokoľvek druhu a najpravdepodobnejší dôvod mi príde buď svrab, alergia alebo problém s pečeňou. U lekára som ešte nebol pretože ako študent vysokej školy nato vážne čas nemám. Väčšie vyrážky sa na tele nevyskytujú aj keď malé by sa našli. Neviem však či tie vyrážky nie sú úplne bežnou vecou každého človeka. Za každú radu a odpoveď vám srdečne ďakujem.

nicollette12

Boze to je vyhovorka ze nemas cas lebo si student, pokial viem, tak teraz je prazdninove obdobie a lekari normalne ordinuju, zavolaj si ku koznej objednaj sa na tento tyzden, alebo sa zdvihni a normalne si tam zajdi, povedz jej aky mas problen a ona ti nasadi liecbu ak nejaku treba, hotovo...nestravis tam viac ako 20minut....

EasyGlow

ocikaj si ruky, nohy, potom si ich zabal do brezovej kory a vymoc v octe. 3krat denne uzivaj lentilky, tie modre a fialove... To ti pomoze. Co vlastne chces pocut? Alebo citat? Bohvie co to mas ale navstivit lekara odmietas? To chces povedat, ze dve hodiny svojho zivota neobetujes zdraviu? Uz ti zacal semester? Ja ked som sa ucila na statnice, v jeden den som stravila 4 hodiny v nemocnici, kym prisla na mna rada. Vysetrenie bolo velmi dolezite, nemohla som si ho prelozit, pol roka som cakala na termin. Zobrala som si statnicove otazky so sebou a ucila sa tam. Kebyze nemam napisanu diplomovku, vezmem notebook a pisem tam. Vzdy je moznost, vzdy. Tak si preber priority, vezmi ucivo a chod k lekarovi