Koľko je vlastne takých?

Príspevok v téme: Koľko je vlastne takých?
decathlon

Koľko je vlastne dlhodobo nezadaných vo veku 20-40 rokov? Koľko takých ľudí reálne poznáte? Myslím ale fakt takých, ktorým sa v partnerskom živote naozaj nedarí - takých čo ešte nikdy nemali vzťah, sex, alebo mali len 1 vzťah, alebo nezažili vážny vzťah a podobne.

Ja mám 23, nikdy som nemal nikoho a už som to vzdal, nikoho si už ani hľadať nechcem. Keď to neprišlo doteraz to nepríde ani potom. Aj keď viem, že by som mohol, ale kašlem na to, už to nemá cenu. Človek má zbierať skúsenosti keď má 15- 17 rokov a nie teraz.Každý koho poznám je už zadaný alebo aspoň zažil niekoľko partnerov v živote a keď sa niekto dozvie že nikoho nemám tak sa divia, že ako je to možné.

Ja osobne nepoznám nikoho, okrem seba, kto je veku 20-40 rokov dlhodobo nezadaný alebo neskúsený. Podľa štatistík ich je vraj až okolo 40%. Ale veď to je obrovská časť, tak kde sú všetci schovaní? To nevyliezajú z domu? Ja fakt neviem... poznáte takých, ktorí tiež rezignovali a vrhli sa do života o samote bez partnerských vzťahov? A ak áno, tak kde sa takí ľudia koncentrujú? Ja sa asi vyskytujem stále medzi normálnymi ľuďmi, ktorí majú partnerov a deti a už mi to lezie na nervy... chcem tiež spoznať nejakých narušených ľudí ako som ja, ktorí nemajú sex a vzťahy :/

Ernesto

jezis ja som tiez bol na suchu do takmer 23 a tiez by to nikoho z mojho okolia ani vo sne nenapadlo. preto tych ludi nevidis, lebo to skryvaju. ked sa ma pytali kamosi, ci som uz nejaku zensku mal, tak som to vzdy odbil ze byvam na intraku, tak co myslis? v zivote sa uz nikto potom neopytal. iba snad 4 ci 5 top kamosi/kamosky to o mne vedeli, dokonca ani vlastni rodicia netusia, ze som si prvykrat vrzol v case, kedy oni v tomto veku ma uz davno kocikovali.

Lollka

A preco by mali byt dlhodobo single ludia naruseni? Mas divne zmyslanie. A tiez to, ze skusenosti sa maju ziskavat medzi 15 a 17 rokom. Ake skusenosti, sexualne? Vztahove? Kolko myslis ze ma sexualnych partnerov ci vztahov chlapec ci dievca medzi 15 a 17 rokom? Poznam jedneho co prisiel o panictvo v 28 rokoch, bol to zaroven jeho prvy vztah, trval par rokov a ked ho opustila randil s inymi. Zo svojich vlastnych skusenosti mozem povedat ze ak je muz dlho single tak je tak bud preto ze to chce, alebo ma prilis vysoke naroky. Muzi maju naroky hlavne na krasu partnerky a ked to nesplna, tak tak je pre nich ako zena neviditelna. Taki co su dlho single chcu casto len prekrasne modelky s krasnou tvarickou, dlhymi vlasmi a dokonalou postavou, mnohi si daju este dalsie podmienky ako ze musi mat modre oci a blond vlasy. Nejaku sivu mysku si nevsimnu aj ak o nich prejavi zaujem. Znie to ako klise ale ani akykolvek produkt si nekupujes len pre krasny obal pokial vies, ze vnutri je pokazeny.

imho14

a dobre maju...v 40tke kedy clovek strati totalne atraktivitu a mladost sa aj tak kazdy rozvedie... potom su len starosti

a_dr1a

Takze, v prvom rade naruseny nie si.
A to, ze ich ty, tych "single" nevidis, tak to je normalka. A pritom su vsade vokol teba a nas. Len nemaju na cele vytetovane ze su single. A urcite nemaju potrebu to nahlas vytrubovat do celeho sveta. Vyskytuju sa vsade mozne po vonku, su v restikach obchodoch elektrickach busoch autach nakupnych centrach, v parku fittkach plavarni v lese pri jazere, v roznych povolaniach skolach ai ai. Aj tu na nete.
Skor sa sustred na seba a na rozne aktivity zaujmy zaluby konicky a uberaj sa tymto smerom. Venuj sa niecomu. A mas velku sancu spoznat dost dalsich ludi, ktori mozu byt single ako aj ty a este vas mozu spajat aj spolocne aktivity zaujmy. Aj ked vztah z toho nemusi hned vzniknut (moze aj nemusi), ale tak aspon spoznas dalsich ludi, mozu z toho vzniknut pekne kamaratstva priatelstva. A kazdy ma zas svoj vlastny okruh ludi okolo seba (rodinu priatelia znamych kolegov spoluziakov) a mozno najdes medzi nimi niekoho fajn)
Takze, len si treba verit, chodit vela von medzi ludi, mat otvorene oci srdcia, usmev na tvari a byt aktivny akcny, vytvarat si prilezitosti)

MaruskaMM

Nikoho takeho nepoznam, ak sa bavime o tom, ze nikdy nemali ziadny vztah a ani sex.
Mas, len 23, ked budes mat 40 a stale budes na tom rovnako uz to bude divne. To akoby si nikdy nemal ziadne zamestnanie, tiez by zrejme bola niekde chyba.
Mozno neposob tak zufalo a nehladaj vztah, hladaj priatelstva, z ktorych sa mozno vyvinie vztah. U mna to tak bolo skoro vzdy.

BielyTesak

No neviem kde si zobral že skúsenosti sa majú získavať v 15-17 kedže tie vzťahy v danom veku sú skôr len o sexe a puberťáci vtedy len potrebujú vybúriť hormóny. Smejem sa len keď náhodou dievča otehotnie a zrazu príde problém a už všetko padá. 23 rokov ? však si ešte mladý a neviem kam sa ponáhľaš , niekomu ten vzťah príde skorej niekomu neskôr. Zatiaľ sa môžeš budovať , môžeš si zohnať dobrú prácu , byť alebo dom a keď príde vzťah bude o pár starostí menej.

Nevzdával by som sa keď žena tvojho života môže byť za rohom , uvažuj kde robíš chyby .. tiež som chcel slepo ihneď vzťah ale uvedomil som si že najskôr vyriešim problémy ktoré mám a keď príde vzťah tak bude šťastnejší a pevnejší.

Poviem ti jedno , tento rok je pre zmeny ako stvorený .. nevzdávaj sa. Prajem hodne šťastia.

sssm

Poznam takych dost. Aj zien je dost takych, len sa nepriznaju, alebo sa hanbia, ze o ne nema nikto seriozny zaujem. popripade, sa tvaria, ze stale telefonuju, aby robili dojem, ze sa o nich stale niekto zaujima.