Koľko je vlastne dlhodobo nezadaných vo veku 20-40 rokov? Koľko takých ľudí reálne poznáte? Myslím ale fakt takých, ktorým sa v partnerskom živote naozaj nedarí - takých čo ešte nikdy nemali vzťah, sex, alebo mali len 1 vzťah, alebo nezažili vážny vzťah a podobne.
Ja mám 23, nikdy som nemal nikoho a už som to vzdal, nikoho si už ani hľadať nechcem. Keď to neprišlo doteraz to nepríde ani potom. Aj keď viem, že by som mohol, ale kašlem na to, už to nemá cenu. Človek má zbierať skúsenosti keď má 15- 17 rokov a nie teraz.Každý koho poznám je už zadaný alebo aspoň zažil niekoľko partnerov v živote a keď sa niekto dozvie že nikoho nemám tak sa divia, že ako je to možné.
Ja osobne nepoznám nikoho, okrem seba, kto je veku 20-40 rokov dlhodobo nezadaný alebo neskúsený. Podľa štatistík ich je vraj až okolo 40%. Ale veď to je obrovská časť, tak kde sú všetci schovaní? To nevyliezajú z domu? Ja fakt neviem... poznáte takých, ktorí tiež rezignovali a vrhli sa do života o samote bez partnerských vzťahov? A ak áno, tak kde sa takí ľudia koncentrujú? Ja sa asi vyskytujem stále medzi normálnymi ľuďmi, ktorí majú partnerov a deti a už mi to lezie na nervy... chcem tiež spoznať nejakých narušených ľudí ako som ja, ktorí nemajú sex a vzťahy :/