ahojte chcem sa opitat moja ex ma stale natahuje ze nema priatela ale ja si myslim ze ma ....neustale chodi skor do prace vzdy dva hodiny pred pracov ja jej neverim pise ze nechce nikeho ze chodi z majstrom a jeho zenou do prace (mimochodom ta zena tam bola asi schvalne pridana)neverim tomu ze je sama keby bola tak tu hodinku travi z detmi a nie z nimi do prace dva hodiny pred pracov po prace chodi neskor o hodinu .....tak chcem vediet ci som klamani alebo nie .....lebo sa chystam jej vsetko pocedat z oci do oci ja sa nebojim idem z gb domov na sk a pna si to i tak pretrpi ked je frajerka cez pismenka
Moja ex chodi skor do prace
Ked je tvoja EX tak ti to moze byt jedno kde chodi, s kym, kam, preco, naco....
Trápny stalker, takýchto mám najradšej. Maniakov. Nechce ťa a basta. Môže si chodiť s kým chce, kde chce a robiť, čo chce.
Ja vobec nechapem preco teba vobec zaujima ci tvoja ex niekoho ma alebo nie? Tak snad ma pravo na vlastny zivot a nemusi sa ti s nicim spovedat. Nechaj ju zit a ty si zariad svoj zivot a staraj sa o seba.
Nie si klamaný. Uvedom si, že žiaden človek ti nikdy nebude patriť. Ona nie je tvoj majetok. Zasmagor ti napísal v podstate to isté ale v rozzúrenom štýle. :)