a nemozem jej ani pusu dat ako jej to povedat?
frajerka kazdy den je cesnak a cibulu
jaaaaaaaj chlape mat tak tvoje problemy.....ved chce ta? lubi ta? ste spolu stastní? tak sa najedz aj ty!
Tak jej daj pusu na lice a vybavene. Ale smilnik si nepride na svoje. Nie nadarmo je, ze cesnak a cibula odpudzuje parazitov. Aka zdrava vec. Dokonca aj nechutne ludske parazity s vyplazenym jazykom, odpudzuje. Neskutocne dobra vec.
Tak zacni jest cesnak a cibulu aj ty. Cesnak a cibula su zdrave.
Moj frajer tiez fajci a mne to brutalne smrdi a tiez mu kazdu chvilu hovorim, ze preco sa nechcem s nim bozkavat a ani sa skoro nebozkavame, on o tom vie, stale mu hovorim, ze smrdi a aj tak s tym bude musiet prestat nakoniec lebo ho zabijem asi. Naschval mu kupujem ustnu vodu stale :DDD
moja fajcila, to je 100x horsie. normalne jej povedz, ze ti to smrdi a bozkavanie sa s nou je pre teba nocna mora. ja som to tak spravil. nepomohlo, tak som jej vravel, ze ked bude s tym pokracovat, tak ja zacnem zrat cibulu a cesnak :D a kedze ani to nepomohlo a mne sa nechcelo do seba pchat cesnak a cibulu, tak som ju prestal bozkavat. po nejakom case bola cela divna a chcela vediet, ze co sa deje, ze uz sa spolu ani nebozkavame. tak som jej povedal, ze x-krat som jej vravel, ze smrdi. uz polroka nefajci :-)
Mozno ich je prave preto, aby sa s tebou nemusela bozkavat.
Aspon bude zdrava.