Zostať alebo nezostať ?

Príspevok v téme: Zostať alebo nezostať ?
ranenyvlk

Ahojte ľudia mám 23 rokov a mám problém s priateľkou ktorý mi nedá spávať.
Sme spolu už skoro 2 roky ona je rómka, býval som u nich a stala sa taká vec, že jej mama mi z ničoho nič začala nadávať do ko***ov a ohovárať ma pred ostatními že som lenivý atď. všetko za chrbtom. Toto ma veľmi ranilo a tak som išiel naspäť svojej mame s tým že priateľka keď chce nech ide so mnou.
Mesiac so mnou bola a potom ju rodičia dotiahli naspäť na Vianoce domov lebo jej mama (tá čo mi nadávala) je dosť chorá (už dlho má vážne ochorenie).

A tu začína ten problém ona nechce byť so mnou a ja nechcem bývať u nich. Obhajuje sa tým že má chorú mamu a omiela to stále dokola. Čo je ale ešte horšie 4 dni som jej nepísal na FB lebo sme boli na sviatky odcestovaný a nemal som prístum k netu.
Ona sa za tie 4 dni úplne zmenila. Začala mi všetko vyčítať, nenávidieť ma, nazívať ma sebcom a klamárom, veľmi sa ma to všetko dotklo. Chcel som zistiť čo sa stalo a tak som jej nabúral FB (viem že to je odo mňa detinské, ale bol som už zúfalý). No ale čo som sa tam dočítal ma skoro zabilo. Všetkým píše, že som ju opsutil, že sa so mnou asi rozíde, že kvôli mne stratila svoje kamarátky, že som tyran, sebec, klamár. A ešte čerešnička na torte už si píše s iným chalanom aj jemu napísala že ma asi nechá(ten ču*ák rovno ožil a už si robí zálusk)

Viete ja ju milujem, celým srdcom ju milujem ale to čo mi spravila, to aká je falošná a mňa obviňuje...Ja nemám slov, chcel som pre ňu lepší život, chcel som sa o ňu postarať. Je rómka a nie je to žiadna sex bomba, ani v posteli, ale miloval som ju takú aká je, odovzdal som jej celé srdce a ona ma podrazila. Trápim sa, nejem, nespím, už to nemôže takto pokračovať.

Čo si o tom myslíte ?
Mal by som jej oznámiť že to s ňou končím ?

Bolanebola

Len mi nakidajte do vseliakych kuriev no veľmi veľa veci chlapec vynechal, nemal ani odvahu sa somnou porozprávať doma radšej zdrhol stým že pravi dôvod mi poprel áno klamal že ide vraj strážiť byť máme , klamal veľa krát a ešte aj v zbytocnostiach , to dievča ti verilo aj po tom vsetkom, hneváš sa že pár ľuďom napísala čo cíti v zápale hneve lenže to nehovorí o tom čo cíti a čo sa snou deje , si od nej 160km len za to že si sa urazil jak malý chlapec pretože človek ktorý je vážne chorý nevládze , ťa nazval že si leniví, a ty vieš že preto pretože keď ťa ľudia potrebovali si ležal stále a kukal futbal zatiaľ čo tá tvoja láska ťa bez pripomienok a s láskou obskakovala, obstastnovala starala sa o tvoje blaho, nie raz sa s rodinou pohádala aby si udržala tvoje dobré meno ale to si nevidel, prihlasis sa jej na FB a robíš si vlastný názor na všetko takto to nefunguje , ona to ani raz neurobila pretože aj napriek všetkému ti verila, keď už si myslela že bude všetko v poriadku tak si napísal sem , aha a ešte to ako si tu napisal ROMKA , tá romka ťa stále miluje a povedala ti to milión krát dokonca aj včera keď si plánoval toto, to si nenapísal že som není ako ostatný že žijem normálny usporiadaný život, že som študovala , keby som ťa nemiloval nešla by som za tebou tam kde si utiekol bez toho aby si sa postavil ako chlap, mne sa moja mama prosikala nech prídem lebo nikto sa o ňu nestaral ja sa o o ňu starám niekoľko rokov , sľúbil si mi že pôjdeš a somnou že a je to len na chvíľu no to bola loz..ušiel si,lebo niekto povedal niečo čo sa ti nepáčilo a bola to z malej časti aj pravda no aj tak som ťa obhajovala , vidím že som to robila márne doteraz do robím, nie na FB , nie na sociálnych sieťach ale v reálnom živote tu kde som a tu kde žijem, aj tak si ma nikdy nepočul......Milujem ťa, prepáč že som ti nepovedala to čo si chcel počuť.

bagramian

Ak je pravda vsetko, co si napisal, tak nema zmysel dalej riesit taky vztah. Ona ta uplne zradila a ani neocakavaj, ze sa to nejak zmeni. Zrejme to u nich je uplne normalne. A nezufaj, ona zato nestoji a raz este budes rad, ze si sa jej zbavil. Cim skor ale musis pochopit, ze ona ta uz nelubi a bohvie, ci ta vobec niekedy lubila. Ak by ta lubila, nedokazala by ta za chrbtom ohovarat a zosmiesnovat. Vela sil a nech sa z toho co najskor dostanes.

ranenyvlk

Tak je pravda že písal som to v hneve a so slzami očiach a niektoré veci sú prehnané, ale mám veľké bolesti, cítim sa úplne prázdy. Tie spomienky ma zabíjajú, všetko bolo tak krásne a zrazu je z toho kopa ničoho

a_dr1a

Je to ina mentalita natura kultura ai. Ona svoju matku len tak neopusti. Tam to inak chodi nez u nas. Z toho ako sa sprava, co ti hovori, co inym hovori o tebe a o vas, ako sa sprava - ze uz ma rozohrate nieco ine, ci skor ineho, tak to OK nevidim.
Ty si tiez zvlastny. Ale to je zas o inom.
Zachranovat sa da nieco, pokial je aspon daka perspektiva nadej, vidis tam buducnost. A nemyslim si, ze je tam buducnost ci laska. Ani z jej strany, ani z tvojej.

fjbcjss

prečítaj si toto po sebe ešte raz... :

**→ falošná ←**** a mňa obviňuje...
Ja nemám slov, chcel som pre ňu lepší život, chcel som sa o ňu postarať.

Je rómka a →nie je to žiadna sex bomba←,
→ani v posteli←,
ale miloval som ju takú aká je, odovzdal som jej celé srdce a ona ma podrazila.

to za toto ju tak miluješ....? skor si to len namýšľaš... toto láska nie je...!

posli ju do riti... uz rieši iného je to slapka zjavne...