Ahojte ľudia mám 23 rokov a mám problém s priateľkou ktorý mi nedá spávať.
Sme spolu už skoro 2 roky ona je rómka, býval som u nich a stala sa taká vec, že jej mama mi z ničoho nič začala nadávať do ko***ov a ohovárať ma pred ostatními že som lenivý atď. všetko za chrbtom. Toto ma veľmi ranilo a tak som išiel naspäť svojej mame s tým že priateľka keď chce nech ide so mnou.
Mesiac so mnou bola a potom ju rodičia dotiahli naspäť na Vianoce domov lebo jej mama (tá čo mi nadávala) je dosť chorá (už dlho má vážne ochorenie).
A tu začína ten problém ona nechce byť so mnou a ja nechcem bývať u nich. Obhajuje sa tým že má chorú mamu a omiela to stále dokola. Čo je ale ešte horšie 4 dni som jej nepísal na FB lebo sme boli na sviatky odcestovaný a nemal som prístum k netu.
Ona sa za tie 4 dni úplne zmenila. Začala mi všetko vyčítať, nenávidieť ma, nazívať ma sebcom a klamárom, veľmi sa ma to všetko dotklo. Chcel som zistiť čo sa stalo a tak som jej nabúral FB (viem že to je odo mňa detinské, ale bol som už zúfalý). No ale čo som sa tam dočítal ma skoro zabilo. Všetkým píše, že som ju opsutil, že sa so mnou asi rozíde, že kvôli mne stratila svoje kamarátky, že som tyran, sebec, klamár. A ešte čerešnička na torte už si píše s iným chalanom aj jemu napísala že ma asi nechá(ten ču*ák rovno ožil a už si robí zálusk)
Viete ja ju milujem, celým srdcom ju milujem ale to čo mi spravila, to aká je falošná a mňa obviňuje...Ja nemám slov, chcel som pre ňu lepší život, chcel som sa o ňu postarať. Je rómka a nie je to žiadna sex bomba, ani v posteli, ale miloval som ju takú aká je, odovzdal som jej celé srdce a ona ma podrazila. Trápim sa, nejem, nespím, už to nemôže takto pokračovať.
Čo si o tom myslíte ?
Mal by som jej oznámiť že to s ňou končím ?