dobry novorocny vecer prajem chcela by som sa spytat ci mate niekto skusenosti s uzivanim pestreca marianskeho bud v tabletkovej forme alebo vo forme caju - bola by som rada keby mi niekto poradil co je ucinnejsie, nakolko som sa rozhodla si trochu vycistit pecen z dovodu problematickej pleti a od znamej som pocula ze problemy s pletou su vo velkej casti kvoli peceni, takze ju chcem precistit prave takto, dakujem za odpovede a prosim vas neradte mi ze pecen sa moze precistit aj inaksimi formami ja sa pytam konkretne na pestrec...dakujem
Pestrec mariansky na precistenie
Účinné látky v pestreci sa nicia pri teplote 40 stupňov, takže čaj je asi neúčinný. Na detoxikáciu je dobrý aj koreň púpavy
aha tak sa popozeram aj po tych semiackach, ja som zatial pocula iba o caji, tabletach a oleji, takze dakujem za odpoved
Moja známa to tiež brala na pečeň, vraj jej to pomohlo, ale brala ho tuším vo forme zomletych semiačok, alebo nejaký prasok. je to najúčinnejšie. Čaje z pestrecu nepila, to už by som skôr vyskúšala nejakú tinkturu alebo ten prášok. Na detox sa dajú kúpiť rôzne čaje ale účinné sú najmä sypane. A dnes je spln takže telo sa detoxikuje lepšie.
ja neviem poradi mi tu niekto???