Šankprakšalána-Po 6.pohári vody som sa nevyprázdnil a nepoužil som klystír.

Príspevok v téme: Šankprakšalána-Po 6.pohári vody som sa nevyprázdnil a nepoužil som klystír.
Cliattsi

Šankprakšalána-Po 6.pohári vody som sa nevyprázdnil a nepoužil som klystír. Lebo nemám na to teraz prostriedky.

Viete mi poradiť, čo ďalej? Najedol som sa asi za 2 hodiny potom prevarenej ryže s maslom ( ktorú som mal pripravenú na koniec kúry). A mám pravdep. 1.5 l vody v tráv. trakte. Neviem len, či je to pre mňa rizikové. Ďakujem za radu - ak je k veci.

Cliattsi

trosku ozivujem temu. Ta voda, co vo mne zostala sa vstrebala (vraj). Tiez si myslim, ze to bola blbost.
BJ_2 : Ked si robil hladovku, tak si si ale precistil creva nie? Na to sa robi vyplach, lebo vraj potom toxiny idu von cez kozu (Vilma Partyková, autorka knihy Hladovění).
Ja som sa vtedy chystal na hladovku, tak preto som robil šankprakšalánu. Potom som zistil, že je kepší výplach.

Cliattsi

trosku ozivujem temu. Ta voda, co vo mne zostala sa vstrebala (vraj). Tiez si myslim, ze to bola blbost.
BJ_2 : Ked si robil hladovku, tak si si ale precistil creva nie? Na to sa robi vyplach, lebo vraj potom toxiny idu von cez kozu (Vilma Partyková, autorka knihy Hladovění).
Ja som sa vtedy chystal na hladovku, tak preto som robil šankprakšalánu. Potom som zistil, že je kepší výplach.

Cliattsi

BJ_2

Nedoporucujem ti tuto ocistu. Je prilis nasilna na creva, ako vsetky vyplachy. Ocistit sa treba postupne a trpezlivo jemnejsimi detoxikacnymi postupmi, a dlhodobym hladovanim. Mam za sebou asi 10 tychto sankapraksalan, nikdy viac. Nikdy som necitil sebamensie zlepsenie, strata casu a namahy. Navyse vzdy mi to pokazilo den. Keby ze sa mi aspon o 5% zlepsi, ale nic. Zato po postoch, hladovkach, dietach, sa mi zlepsilo, aj po antiparazitalnych kurach, aj po MMS. Aj po ocistach pecene (to je tiez dost drasticka a rizikova ocista, ale vysledok bol citelny.). Vsetko co riesi sankapraksalana, riesi aj hladovka, alebo dlhsi dzusovy post, len lepsie...

HbZy

po prvych poharoch musis urobit cviky na navodenie sifonoveho efektu, najdes ich na internete, alebo v nejakej literature... ked budes mat sifon tak uz len pijes a chodis na zachod