Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

velmi sa bojim porodu

kuliacik

Ja nechcem byť baby drza.Vaši rodičia Vas majú podporovať a vysvetlit čo to a ako, veď asi niečo vedia,
Takto medyi sebou. A takisto to mama ma vysvetlit svojmu synovi,tvojmu mužovi čo je nutné/vysvetlovat počas výchovy-nič také nie je?Zabezpečiť veci. Čo akože robia?Všetko pekné.
Treba si pýtať od nich aj tu pomoc

nieporod

No stať sa môže hocico,... Ja som ešte nerodila ale kopec mojich kamosiek a spolužiačok už áno, nepýtala som sa nikdy ako to zvládali, ale bohužiaľ tento rok mi zomrela pri pôrode bývala spolužiačka. Zrejme vykrvácala, takže podľa mňa dosť záleží aj od pôrodníka, sestier atd. Zalezi na tom ako sa k tebe pri pôrode správajú, či je o teba postarané,, nejaká tá psychická podpora a tak.Nechcem tá strasit. Dúfam že ti pôrod prebehne čo najlepšie, veď sme ženy a ženy bolesť prežívajú ináč hlavne keď sa to týka zrodenia nového života. Veľa šťastia

nicollette12

Tak ja osobne som porod este nezazila, ale kamosky co uz porodili, niektore aj 2x, tak jedna mi povedala ze to bolo nieco naozaj hrozne, ale ona sama je utla, takze takym zenam sa horsie rodi...ale druha mi povedala ze to nebolo az take zle ako cakala, ale obidve mi povedali, ze dost zavisi od postavy, ak mas siroku panvu a nejake kilecko naviac, tak sa ti bude rodit lepsie, to som dokonca aj citala nete, kde taka pani gynekologicka radila....takze myslim si ze nieco na tom pravdy bude ...vela stastia zelam, nech ti to prebehne co najlepsie a narychlejsie

silvester17

A vtedy, keď si rozťahovala nohy, si sa pôrodu nebála? Veru sa aj máš čoho báť, je to voľačo príšerné a nie je ani isté, že to prežiješ.