Z akeho ste mesta a preco chodite na toto forum?
Odkial ste a preco navstevujete toto forum? (tema na oddych)
Západné Slovensko :o)
Keď som sem pred rokmi prvýkrát zavítala, mojim zámerom bolo overiť si, či som schopná niekomu poradiť. Za tie roky som zistila,, že ani nie, že ľudia sú stále rovnakí, nemenia sa, nemenia sa ich postoje a názory.. nemenia sa témy. Samozrejme, našli sa aj takí, ktorým som pomohla, s ktorými som sa aj v reálnom svete stretla. :o) Teraz sem píšem už veľmi sporadicky, veľa tém mi príde pridaných účelovo a nechce sa mi plytvať časom a energiou. :o)
Striedavo NY - BA.
Preco? To je dobra otazka.
Chodil som sem kvoli skvelym babam ako Slobodna, Fantasyi, Laxmi, ale kedze sa uz realne stretavame na kafcach, uz len ked sa brutalne nudim, alebo potrebujem rychlo resetnut mysel od biznisu.
Mate-je tu kategória že nesúvisiace zo zdravím. Takže to čo tvrdíš že toto je fórum o zdraví, neni pravda. Pretože je tu určená na to kolonka. A podľa teba vzťahy súvisia so zdravím? No nezdá sa mi...
toto forum je fajn ale temy a zakladanie prispevkov by sa malo nejako regulovat... je hlavne o zdravi a nie o tom ze sa niekto nevie porozpravat s partnerom o tom co ho trapi a zaklada tu neustale xy rovnakych tem dokola... ked sa niekto radi o cukrovke alebo rakovine ci o zdravotnych problemoch napise mu tu mozno niekto jednu reakciu ale hlupe temy o vztahoch ktorými ten clovek nic nevyriesi o tom su tu cele diskusie. Davnejsie som sem chodil rad no teraz to tu uplne stratilo uroven... len tolko.. pekny den...
BA a som tu asi uz aj zo zvyku (spoznala som tu velmi fajn ludi), ze sa nemusim zakazdym ked chcem nieco prispiet povinne prihlasovat :D relax, alebo v noci ked nemozem mozno spat))
Obcas je to dobre aj na to, aby si clovek uvedomil, aky je vlastne stastny a ze mu v podstate nic nechyba skor naopak :D
Niektori pisu, ze tu su taki, ako si v reale ci pri svojich nemozu dovolit byt) tak to moj "problem" isto nie je. Mozno mam obcas svoje nalady, lepsie ci horsie no skor mavam tie dobre a happy, ale aka som tu, taka som aj inde (real ci ludia)
Ernesto ....
krásne si to napísal.... normálne si asi vystihol aj ako to je u mna... máme to rovnako... :-D
Len tak písať o mojich problémoch so sociálnou fóbiou :)
Chodím tu z dôvodu napísať svoje životné skúsenosti, a snažím sa takto ľuďom poradiť alebo ukázať iný pohľad na vec. Sama čítam rôzne príspevky a chcem pochopiť ako ľudia premýšľajú, aké majú problémy, čo ich trápi, teší atď.. zaujimaju ma najme vzťahy a psychické problemy. lebo ja v podstate s ľuďmi niesom v kontakte, len v práci. Ináč som taky introvert a som z inej planéty :D E.T. volá domů :D
chodim sem, pretoze mojou velkou tienistou strankou je, ze mam potrebu dost agresivne vyjadrovat svoje nazory (toto mam po matke), ktore su pre vela ludi dost rozporuplne.
ak by som to robil v okruhu svojich priatelov, tak by som za pol roka ziadnych nemal (pripad mojej matky, ktora ma neskutocnu potrebu kazdemu vtlkat do hlavy "to svoje" az to dopadne tak ze od seba skor ci neskor odozenie kazdeho cloveka). preto pridem na forum, napisem si co chcem, nedavam si servitku pre usta, nikomu tym neublizim, lebo nikoho nazory druhych ludi aj tak az tak velmi nezaujimaju ako v realnom svete nazory ich blizkych a znamych a ja som spokojny tiez.
Z BA a chodim sem si precitat ked napriklad nieco potrebujem vediet, alebo si rada precitam rozne skusenosti a nazory ludi, ak maju nejake problemy na ktore viem odpovedat alebo viem nejak pomoct/poradit tak aj poradim :)