Cvičenie

Príspevok v téme: Cvičenie
Blablbbla

Ahojte, nedavno som zacala cvicit lebo si chcem troska spevnit brucho a zadok. Nie som nejaka obezna, mam uplne normalnu postavu takze schudnut nepotrebujem a ani nechcem a zadok mam dost velky +neverim ze drepy pomahaju na zvacsenie zadku takze ide najma o to spevnenie postavy. Dnes napriklad som urobila 100 brusakov, 60 drepov, 50 laket-koleno (lezite na zemi ruky mate za hlavou a dotykate sa lavym laktom praveho kolena a opacne), minutovy plank a 50 donkey kick-ov. Chcem vediet ci to staci, popripadne co mam pridat alebo ci je lepsie robit 1 cvik naraz co najviac krat alebo je lepsie ak si to rozdelim na serie. Dakujem pekne :)

pomocnica

Ahoj no myslím že to je fajn, trochu by som ti odporučila ešte sa ponaťahovať, nejaký strečing, ten tu nespominas...pred aj po cvičení. Po brušákoch sa vždy natiahnuť, cvičiť aj nejaké cvičenia na ruky na výdrž...napr si kúp 1,5kg činky a s nimi môžeš. Také mám ja a akurát pôsobia. Čo sa drepov týka, tie robím už asi polrok často, zvykla som každý deň teraz vždy keď cvičím(dosť často teda...), môžeš kombinovať časom drepy s vyskokom atď...mne to zuzilo a vyformovalo nohy, nemám veľké a svalnaté nohy, prepána už si uvedomte baby že veľké a svalnaté nohy mať nebudete nemáte na to hormóny, temate v tele také veľké množstvo testosterónu a ON pri mužoch spôsobuje veľkosť svalov. Máme ho iba stopové množstvo a bez brania nejakých pre telo neprirodzených látok svaly nevybuchnu len tak. Nohy mám užšie značne, zadok mám vypracovanejsi, možno sa aj zväčšil ale skôr mi tuk nahradilo svalstvo. Drepy odporúčam ale aby to nebola nuda, že stále robiť to isté...plus robiť správne. Plank časom navyšuj čas...minútu nijaku dobu drž a ptm pridaj...Daj si pozor na správne držanie tela. To je hotový zázrak ten plank... brušáky veľmi veľa neodporúčam, pohyb ktorý pri nich vykonavas nie je prirodzený pre chrbticu a telo celkovo...ale občas nie sú zle. Je veľa cvikov určite ich časom obmienaj aby nebola nuda. Pridať fajn hudbu a bude to super. :-) držím prsty a želám šťastný nový rok 2018 plný úspechov.

Gima

Fitnescentrum a plavecky relaxačný bazénik s perličkovým lehátkom v bazene je najlepší spôsob cvičenia. Doma sa stačí už len vymasírovať masažnym prístrojom. Je to super. Sporadicky cvičím aj drepy.

ajja

Ja cvicim uz roky doma, v podobe snury, pretahovanie svalov a som spokojna, vaha sa mi roky drzi, tie drepy , z nich budes mat velke svalnate stehna si myslim