Hrdlo, angina, zápal , rakovina

Príspevok v téme: Hrdlo, angina, zápal , rakovina
Bendzo655

Ahojte, mám nasledovný problém. 7 dni dozadu som mal zapal jazyka, afty a pod. Prešlo to, zbehlo to do hrdla. Kde pocitivo ma nic neskriabe, ani neklasem, ale kazde prehltnutie je bolestive. A v oblasti uzlin citim bolest. Som bez teploty a jediny priznak je ta bolest v okoli hrtanu a uzlin pod bradou, miestami az do usi vystrelujuca. Stretli ste sa s tym niekto??? Lebo neviem co to moze byt a k doktorovi idem az v Novom roku... Zatial to niejako špeciálne neliecim. Len caj, pastilky a pod.... Ďakujem

Bendzo655

Ahojte, no dnes som sa dostal k ORL, vysetrenie bolo rychle.... Nos, usi, pozrel hrdlo niejakym pristrojom. Povedal ze zapal a ze ak tak prist o tyzden. No problem mam uz 12 dni a jedine co mi dal je jox... Bolest pri prehltani je stále a proste uz neviem co. Kazdy den to iste....

Bendzo655

Tomas na googli... Jedine na googli. Lebo ked idem podla priznakov a som bez teploty a trva to uz daky ten den bez zlepsenia, tak cloveka uz napadne aj rakovina

Tomas12345

To skor vyzera na nejaky zapal popripade zacinajuca angina, neviem odkial si zobral ze by si mal mat rakovinu ?

Findinganswers

Rakovinu zapricinuje stres slaby spanok a spadnuta imunita, nemaj strach nemusi to byt nutne rakovina. Takze dopraj si kvalitny spanok a nauc sa byt optimista :)

Findinganswers

Kloktaj vodu so solou, striekaj hrdlo s Joxom, pi zazvorovy caj a jec cesnak. Vysledok je skvely a dostavi sa maximalne do 2och dni. Dopuj sa tymito vecami a mas svaty pokoj v hrdle.