Ahojte, mám nasledovný problém. 7 dni dozadu som mal zapal jazyka, afty a pod. Prešlo to, zbehlo to do hrdla. Kde pocitivo ma nic neskriabe, ani neklasem, ale kazde prehltnutie je bolestive. A v oblasti uzlin citim bolest. Som bez teploty a jediny priznak je ta bolest v okoli hrtanu a uzlin pod bradou, miestami az do usi vystrelujuca. Stretli ste sa s tym niekto??? Lebo neviem co to moze byt a k doktorovi idem az v Novom roku... Zatial to niejako špeciálne neliecim. Len caj, pastilky a pod.... Ďakujem
Hrdlo, angina, zápal , rakovina
Vypni ten Google, Ca nemáš. Naozaj to bude len zápal.
Ahojte, no dnes som sa dostal k ORL, vysetrenie bolo rychle.... Nos, usi, pozrel hrdlo niejakym pristrojom. Povedal ze zapal a ze ak tak prist o tyzden. No problem mam uz 12 dni a jedine co mi dal je jox... Bolest pri prehltani je stále a proste uz neviem co. Kazdy den to iste....
Tomas na googli... Jedine na googli. Lebo ked idem podla priznakov a som bez teploty a trva to uz daky ten den bez zlepsenia, tak cloveka uz napadne aj rakovina
+ zdrava strava
Rakovinu zapricinuje stres slaby spanok a spadnuta imunita, nemaj strach nemusi to byt nutne rakovina. Takze dopraj si kvalitny spanok a nauc sa byt optimista :)
Kloktaj vodu so solou, striekaj hrdlo s Joxom, pi zazvorovy caj a jec cesnak. Vysledok je skvely a dostavi sa maximalne do 2och dni. Dopuj sa tymito vecami a mas svaty pokoj v hrdle.