Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krivé zuby

Príspevok v téme: Krivé zuby
krivozuba

Dobrý večer. Mám 20 rokov a krivé zuby. Najhoršie je to s hornými jednotkami. Nemôžem sa usmievať, lebo mi to vadí a plus mám medzi nimi medzierku. Medzi ostatnými zubami (hore vpredu) mám tiež medzierky. Viete ako to myslím... nie sú spolu. Pár ľudí mi niečo spomenulo niečo o mojich zuboch.
A keď nič nehovoria, tak mám pocit, že si niečo v mysli myslia. Dokonca sa na mňa niekedy zubato usmievajú, len aby som sa usmiala.

Na strojček nemám peniaze a navyše sa ho hanbím nosiť. Som dosť škaredá aj bez strojčeka, nechcem si ani predstaviť, ako budem vyzerať s ním. Keď som bola mladšia, chodila som do zubára, ale nepamätám si, žeby niekedy spomínal strojček a ak áno, rodičia nechceli (asi kvôli peniazom).
Vadia vám ľudia s krivými zubami ? Je to až také strašné ?

Jozef20

Krivozuba, mne osobne nejak neprekáža ak má niekto krivé zuby. Ja som na tom podobne, mám 20r a tiež mám krivé zuby, hlavne tie predné strojček by som si možno aj dal, ale nemám na to financie

Krivezuby187

Ja mam krive ako spodne som mala rovne len ako mi rastli dalsie zuby tak sa mi jeden vytlacil troska. A na hornych mam dieru medzi zubami. Prve 4 v predu mam krivsie. Ako nemam to zas take strasne. Ale ja rozmyslam nad strojcekom. No len nemam na to aktualne peniaze.