Chcem pomoct svojim ociam... RNG ak chces pls help

Príspevok v téme: Chcem pomoct svojim ociam... RNG ak chces pls help
polterwx

No moje oci su na tom kadejako... v sklovci mam drobne zakaliky, bodky ale aj vacsie utvary, na lave oko vidim horsie ako na prave, a ako som uz v inej teme pisal ked sa pozriem na oblohu, vidim drobne akoby zlte oblasti... ako keby obloha zrnela ako TV s tym by som to porovnal... potreboval by som poradit ako dat svoje oci do co najlepsieho stavu. Vopred vsetkym dakujem za odpovede :-)

RNG

Fiona, na tukove(lipidy=tuky) usadeniny treba enzym lipazu alebo emulzifikator tukov lecitin.
Ja by som skusil lyzicu lecitinu denne(cisty lecitin,, granulat), lebo zaroven cisti zily od tukovych nanosov a tak predide porazkam a infarktom, co zabije vyse 1/2 ludi v civilizovanych krajinach(?!?).

fiona

RNG,citala som tu tvoje rady ohladom bielk. utvarov oci,neviem ci ja mam to iste,ale ja mam na bielku take do zlta povlaky. chodila som s tym k ocnej lekarke,ona to nazvala ako lipidove usadeniny a ze s tym sa neda nic robit. liecbu, resp. bratie doplnkov ktore si spominal by som mohla skusit aj ja? vsetky tie doplnky sa daju kupit? btw. tvoje rady ohladom kvasiniek a zapalu moc.ciest mi velmi pomohli, beriem probiotika, olive leaf, kokos.olej a stav sa mi znacne zlepsil, takze dakujem za pomoc.

tanula xx

Dobrý by mohol byť aj Betavital, koncentrát cviklovej a mrkvovej šťavy a Bromelain a papain v tbl. pozri na -odkaz odstránený-

RNG

Ako samostatny napoj. To je ucinna enzymaticka zmes. Problem je len so zhananim cerstvych surovych zloziek po cely rok.a praca spojene s tym
Preto sa predavaju enzymaticke zmesy v pilulkach, zarucene silne.S presnym obsahom, kde sa daju prisposobit davky ucinnych zloziek na rozne problemy.

polterwx

to RNG: tu surovu mrkvu, cviklu, a stonkovy zeler (to posledne neviem ci som dobre pochopil asi nie) mam pridat do toho co som pisal alebo je to samostatny napoj?

RNG

Ked chces uz mixovat, daj tam do toho surovu cviklu, surovu mrkvu a surovy stonkovy celer-potom mas enzymaticke cistenie tela!Na prazdny zaludok 3x denne 1/2-1 deci

Ivka 1

Polterwx mne sa osvedčilo kvapkať do očí čistú prefiltrovanú šťavu z aloe.
Pomáha to pri rôznych ťažkostiach s očami,zápaloch a je to odporúčané aj na
šedý zákal.