VICHY-NORMADERM skusenosti

Príspevok v téme: VICHY-NORMADERM skusenosti
prettywoman18

Dobry den, mam 18 rokov a trapi ma moja plet, mam neustale vyrazky, jedna zmizne, druha sa objavi... uz mam z toho naozaj nervy, pretoze spoluziacky maju krasne cistu plet mozno jedna vyrazka raz za cas a to maju tolko rokov co ja, a pritom este aj fajcia a piju, ja sa snazim stravovat zdravo, nepijem, obcas si zapalim, ale to len pred nejakou skuskou v skole, inak nic...
No a k veci, rozpravala som sa s kamaratkou o tom, ta mala tiez tento problem nech robila hocico a vraj jej pomohla znacka Vichy rada Normaderm, zevraj je to rada na problematicku plet u dospelych.. tak by som to chcela vyskusat, najma ma zaujal nocny krem a denne serum, ale chcem vediet vase skusenosti, ak niekto pouzivate alebo ste pouzivali, pretoze je to dost financne nakladne, kedze kremy maju len 50ml a ja som studentka, zarabam si iba brigadami... dakujem za vase skusenosti a rady :-)

ghart

ja mam velmi dobre skusenosti s normaderm cistiaci gel...vyborne cisti a vyrazky postupne miznu.mala som v tehotenstve hrozne vyrazky a nic nepomahalo az toto. takze skus zacat cistiacim gelo na zaciatok stoji do 18rur 400ml a uvidis. potom sa.porad v lekarni, ktory krem poradia na suchu plet.urcite vyskusaj minimalne ten gel je super

prettywoman18

Defcon- viem ze tebe sa to asi lahko povie, ale pre mna je to dost neprijemne, lebo vyzeram ako keby mi prave zacala puberta..nie je to nic prijemne, len clovek, co nema s pletou problemy to nepochopi...predstav si, ze ked mam vela vyrazok na plet nepatlam ziadne makeupy ani nic aby si plet oddychla, nie som sprosta a snazim sa co najmenej davat na plet, ale kremy si davat musim nakolko mam suchu plet a vytvaraju sa mi supinky takze ja sa bez kremu nezaobidem, takze preto chcem vyskusat tuto kozmetiku, aspon tie kremy, ci pomozu, lebo citala som vela recenzii ze su dobre, ale v tejto dobe su to vsetko platene spoluprace a nebudem sa odvijat od skusenosti jednej kamaratky, ani od platenych reklam...preto sa pytam tu, aby som vedela ci to stoji za to... ty mas skusenosti s tymito kremami co som uvadzala? Nie? Tak nepotrebujem citat prispevky ktore su totalne odveci a nie k teme... ale aj tak dakujem aj ked mi tvoj prispevok absolutne nepomohol

Defcon

Si vo veku, kedy si este mozes vybrat. Ak chces mat peknu plet v 18, tak ju budes mat znicenu v 45 a kludne pouzivaj co chces.
Ak chces mat zdravu plet po cely zivot, tak ju nechaj kludne dychat a nepatlaj si na nu chemiu. Lebo vsetky tie fabricke kremiky su cista chemia bez ohladu na to kolko prirody vraj obsahuju. Prikladom je moderne aloe vera. Aby nestratilo svoje ucinky, musi byt v chlade a stare max 6 mesiacov. Ktory krem s nim splna tieto podmienky ? Ziadny.
Nenechaj sa obabrat reklamami, ze nejake kremy podporuju dychanie pleti a vyzivuju ju. Vsetky vrstvy ,ktore si napatles na tvar brania prirodzenemu dychaniu a maju len kratkodoby ucinok. A uz vobec never tvrdeniam, ze v 18 potrebujes nejaky doping na plet.