Pamäť na medicíne

klimta.

Problém na medicíne je ten, že do seba dostaneš toľko informácií, že zapamätať si všetko ani nie je možné. Poviem Ti príklad- po skúške z anatómie, ktorá je obrovský strašiak v prvom ( na Slovensku možno v druhom) ročníku , budeš mať pocit, že týmto predmetom doslova žiješ ..budeš sa ju učiť stále dokola.. skúšku úspešne spravíš a o dva roky si nebudeš pamätať ani prd..nakoľko sa budeš venovať predmetom, ktoré s týmto vôbec nesúvisia. Ale tesne po skúške sa zaprisaháš :D, že nie je možné, aby si niečo zabudla, pretoze to množstvo času, ktoré si do prípravy vložila..plus to v danej chvíli ovládaš odpredu, odzadu..

Medikk

Urcite nie. Tak ako to plati vsade najlepsia prax je zivot. Cize co uvidis v nemocnici nenapise ziadna kniha. Realne pribehy reakcie vstavania nerovozita atd ucivo neverim tomu ze to vedia vsetci a pamataju si. Jednoducho je to o praxi.

dalsi

ucit sa ucit sa ucit sa,, a najviac pred danou skuskou,, potom aj tak mnohe zabudnes, no po 7 rocnom studiu vsetkeho, pojdes do prace, kde budes coraz specializovanejsia, pojdes jednou cestou, nie vsetkymi ako v skole, takze bude to lepsie, budu sa ti pracovne povinnosti opakovat, a naucis sa ich riesit, zapamatas si vsetko.

na medicine som nebol, ale poznam viacerych co tou skolou presli, a zamestnali sa. Inak velmi tazka skola, a aj ked sa potom zamestnas, caka ta dlha cesta, a platy tiez niesu nasobne vacsie ako ostatne, a aj veelmi malo volneho casu. Ak mozem odporucit, chod za zubarku, zariad si vlastnu ambulanciu, sukromnu, zubarov je malo, a nieje to az tak tazke, vyvrtat dieru, zablombovat, vytrhnut zub...