Neohybna erekcia ukazajuca do hora

AdrianFox

Caw Kristal
Mal som rozsierenu krcovu zilu na semenniku, tu mi operacne odstranili, ale po 2 rokoch sa mi opat vratil ten isty problem, tak som musel ist opat pod noz.To bolo pred 4 rokmi a odvtedy som zacal mat problem s erekciou. A teraz, ked chcem dosiahnuy tak musim uzivat tabletky Clavin ( su na predpis). Tak z vlastnej skusenosti viem, ze ak chces nieco vyriesit musis pobehat doktorov a nedat sa odbyt, ze je to ok, lebo v poriadku to iste nie je, ked sa ti neda ohnut....a samozrejme nech ta vysetria vtedy, ked mas erekciu. Nie sa preco ostychat. Mozmo by v tvojom pripade bolo vhodne navstivit aj lekara s odbornostou sexuologia

AdrianFox

Musis normalne navstivit doktora inak sa tvoj problem nevyriesi. Ja mam 30 bol som u x urologov absolvoval uz dve urologicke operacie... Tak z vlastnej skusenosti ti hovorim pobehaj lekarov a uvidis, co ti povedia a snad sa im podari uspesne vyriesit tvoj problem.
Btw. Ja, ked s manzelkou chcem mat pohlavny styk, tak bez tabletiek co mi predpisuje moj urologo to ani nie je mozne..... a to mam len spominanych 30 rokov.
Tak vela zdaru chlape a urcite sa vyber za doktorom.

Kristal

Mam velmi zle skusenosti s svk doktormi... nevedia mi uz 2 roky prist na diagnozu.

A keby som tam dosiel s tymto tak co mu mam povedat? Ved ma posle hned prec ako ich poznam a povie mi ze to je normalne.

Defcon

Bud rad, mas silnejsiu erekciu ako ostatni, s ktorymi sa teraz porovnavas....zialbohu, s pribudajucim vekom sa dockas aj toho, ze si ho budes moct ohnut o tych 90*....zialbohu...-)

Kristal

Tak to ma byt? V kazdom porne a nemyslim v prpgesionalnom ale normalne domace videa vidim ze ohybnost maju muzi uplne inu. Aj kamosov som sa pytal a nemaju s tym problem.

Otazka teda znie co robit s penisom ktory je vztyceny smerom k nebu, tvrdy a neohybny ako zelezo a ledva ho ohnem do vodorovnej polohy, aj to uz citim bolest. Ake polohy, ved to sa neda skoro nic robit. Alebo by pomohla operacia, nejake cviky?

Defcon

Somar.....vsetci ti tu tvrdime, ze to tak ma byt. Co sa ti na tom nezda. Ohnut o 90* pri plnej erekcii je jednoducho nemozne.

Kristal

Poradite niekto konecne v suvislosti s uvedenym problemom? K veci?

Myslim ze trollov na fore je uz dost, nepotrebujem ich este aj vo svojej teme.