Ahojte... Približne pred pol rokom sa so mnou rozišiel priateľ. Bol to prvý chlap v živote, ktorého som dokázala mať skutočne rada bez pochybnosti..Nebol to dlhý vzťah, bolo to krátke, ale zato veľmi intenzívne. Kto to pokazil naozaj neviem povedať, proste sme obidvaja komplikovane povahy, ktoré si takpovediac pili krv, ale zároveň to bolo strašne vášnivé.
A môj problém je, že aj po tom čase na neho nedokážem zabudnúť, aj keď viem, že sme úplne odlišní....Po rozchode som bola strašne zničená ..no časom sa všetko zlepšilo, našla som skvelú prácu, začala som zarábať veľké peniaze...Myslela som, že mi to pomôže ...Lenže žiadne hmotné veci nedokážu zaplniť to prázdne miesto ..Chcem si len konečne užívať život bez tohto beznadejného pocitu čo ma sprevádza od rána do večera ..ako môžem do svojho života vpustiť niekoho nového keď už niekoho v srdci mám ? Nie je to fér
Ako ho dostať z mojej hlavy a srdca ?
preco ste sa rozisli,aky bol dovod?ak ti chyba a nieje zadany preco s amu neozves,ako s ama a uvidis aka bude reakcia,preco sa kazdy riadi tym ,ze zena sa nema co ozyvat,je totalna kravina,nikde neni napisany ze ten alebo ten sa nema ozvat,ak by to malo byt vsade tak tak nemas ani pracu ani priatelov ani nic
Neviem7875: intenzívny vzťah, ktorý ste prežila Vám pomôže dozrieť...to, že ho stále máte rada, neznamená, že sa znova nezaľúbite a vo Vašom srdci nie je miesta pre novú lásku...aj keď ste sa vo svojom živote posunula ďalej, to "prázdne miesto", beznádej je znakom toho, že po emočnej stránke ste sa so situáciou ešte nevysporiadala a tkvie vo Vás neprejavený smútok a bolesť.
kúp si boxerské vrece a predstav si že to je ten chlap. Boxuj doň, kým ti sily stačia. Alebo si zober plastovú fľašu alebo niečo z plastu a totálne to znič akokeby to bol tvoj priateľ.Proste takto sa zbavíš spomienok na neho. Prípadne podpáľ papier.
Kazdy clovek ma prvu lasku. Ved vzdy je niekto prvy../a/
Si to odplaceme a pride druhy/a/.
Nechcem to zlahcovat ale taky je zivot. Urcite mas kamosky,
bez von, citaj, uc sa, vsetko co robia dievcata, farbi a vyhladzuj
si vlasy. Korculuj sa a jogginguj. Divadlo. Kino.A postupne smutok odide.
Ahoj jednoznačne pol roka po rozchode po takom vášnivom a intenzívnom vzťahu je podľa mňa malo. Na tvojom mieste za zameriam na kariéru a nauč sa stým zatiaľ žiť, že ho nevieš dostať z hlavy aj zo srdca. Ver mi že to všetko spraví až čas, postupne to prázdno a bolesť bude menšia, len buď trpezlivá a hlavne sa nedávajte znova dokopy. Nekontaktuj ho a ani neodpovedaj jemu, lebo to bude len bludný kruh. Musis si uvedomiť že už k sebe nepatríte, dali ste si čo ste mali a je koniec. Ten čas čo si sama využi sama pre seba, vychutnávaj ho a časom sa objaví ten čo k tebe patrí. Veľa šťastia
Čo to si naštudovať o zamilovanosti. Wikipédia-zamilovanosť.
Arthur Schopenhauer - Metafyzika lásky a hudby. Prečítať.
Držím Ti palce.