vztah bez nehy

Príspevok v téme: vztah bez nehy
ktora123

Ahojte, uz si neviem dat rady so svojim vztahom. Sme spolu rok ale staale sa citim byt vedla neho iba ako kamaratka. Dokaze kludne vedla mna stat aj cely den bez toho aby mal nejaku potrebu sa ma vobec co i len nejako nezne dotknut. Mysllim ze ak by bolo mozne, tak by mal sex najradsej bez toho aby sme sa nejako seba dotykali. Uz viac nedokazem prehliadat jeho spravanie. Pobozkam ho - odtisne sa, chytim ho za ruku - pusti ma, objimem ho - spyta sa ma co robim, atd atd. On z toho zriedkakedy nieco urobi teda takmer nikdy. Uz si pridem byt fakt prenho nechutna, nemilovana, nedokazem to spravanie pochopit. Ak sme na verejnosti, nechce sa ma dotykat lebo nema rad cudzie pohlady. Ak sme sami tak to zase nejde pre to, ze nema rad dotyky. Vraj v detstve sa mu nedostavalo dost lasky a preto to nema rad. Pri kazdom mojom pokuse sa to vyriesit to konci vetou --chod si najst na to ineho--. Pri kazdej moznej prilezitosti spomenie, ako by som sa po nom iba capala a ze nic ine nevidim. Len ako mam byt viac v tomto? Bez nejakej nehy, bez toho pocitu ze ta ma druha strana vobec rada? To ani nehovorim o tom, ze za cely ten cas mi ani raz nepovedal, ze ma lubi. Vraj neposlucham, som leniva, nevazi si ma. Tazko pre mna hlada vobec nejake pekne slovo a kompliment. A ja uz som z toho taka zufala ze hladam pomoc tu, mozno nejaky nazor, skusenost alebo nieco, ako sa s tym vysporiadat. Mozno aj nejaky nazor od chlapa ci to je normalne. Viem ze aj ja mam nejake to maslo na hlave --nie nepodviedla som ho ani nic vazne--, ale myslim ze nikto si nezasluzi taketo spravanie. Hovori ze aj tak za vsetko mozem ja a ja neviem ako to mam napravit? Ze co som takeho strasneho urobila? Uz sa bojim s nim aj stretnut, uz nezvladam tie neustale vycitky. Co mam robit? Ako mu to uz inak vysvetlit? Ja ho mam aj napriek tomu velmi rada.....

a_dr1a

Nestracaj s dotycnym cas. Uz si ho stratila rok. A nabuduce si taketo varovne signaly vsimaj ovela skor. Neodkladaj rozhodnutia na neurcito. Lebo dovtedy sa zbytocne iba namotas zalubis a bude to uz len horsie. Vobec k sebe nepasujete, nie ste kompatibilni, ak nie je gay co sa neda vylucit, tak si na tebe chlapec riesi a lieci vlastne mindraky nedostatky problemy. Odid kym mas este aspon nieco. Lebo pri nom stratis vsetko. Sebavnimanie sebavedomie uctu lasku respekt ai, psychicke zdravie pohodu vyrovnanost, hodnotu cenu ako clovek, Zena

NaRovinu

Bez urážky, ale tiež ma napadlo, že nemusí byť na baby. To bolo prvé, čo ma napadlo.
Ak si mu nič nespravila, tak potom je gay alebo má niekoho iného. Žiadny iný dôvod ma nenapadá.

Ja som tiež taká, že je pre mňa veľmi nepríjemné prejavovať lásku, nemám rada dotyky, objatia už vôbec nie, ale keď sa naozaj zamilujem, nič z toho mi pri tom človeku nevadí.

Radím ti, rozíď sa s ním. Ani trochu si ťa neváži.

mato753

ahoj...v prvom rade chcem povedat, ze si neviem predstavit ze by som sa ja takto spraval k svojej priatelke a ona by este navyse so mnou aj nadalej zostala...ale ak ti na nom zalezi tak mozno skuste vyhladat odbornu pomoc psychologa-mozno ma nejaky blok a mnohokrat su to veci ktore sa daju postupne riesit.Ak to ale nepojde tak nemas preco zostavat s chlapom ktory nema potrebu ta objat, dotykat sa ta, bozkavat a este navyse ti aj povie ze si ta nevazi a neustale ta z niecoho obvinuje.....Vies kolko inych chlapov by si ta vzali do narucia a lubili ta?...a aj by ti to povedali...a odotykoch ani nehovorim :)...ja osobne jeho spravanie absolutne nechapem az mi to pripada ako keby nebol na baby...ale to nieje urazka

pepe542

ktorá123...ako muž Ti môžem povedať, že to nie je normálne. Normálne je, že každý človek si zaslúži dôstojnosť a úctu. Už len pretože je. Chlap alebo žena sa má o svojich najbližších starať a híčkať si ich. Tu je každá rada ťažká a pravdepodobne aj riešenie bolestivé. Neber si k srdcu urážky z fóra a zachovaj si chladnú hlavu. Radiť Ti by bola trúfalosť. Nepoznám okolnosti ani Vaše povahy. Teraz je už jedno prečo ste spolu. Musíš to riešiť. Život rozdáva karty a mi hráme. Ale zapametaj si, nie všetci muži sú rovnaký.

eric11119

nie je to normalne a uz vobec nie ked ste spolu iba rok.ale asi sa vo vasom vztahu muselo nieco stat aj z tvojej strany, ked sa takto sprava proste mi to nejde do hlavy ze az takto chladne by sa k tebe spraval len tak.skus porozmyslat ci si mu nepovedala nahodou nieco co sa ho mohlo dotknut a on si to zobral k srdcu.aj pri hadke napriklad.vy zeny niekedy ani neviete ako chlapovi dokazete slovami ublizit.ked tak sa ho skus opytat ci vobec k tebe nieco este citi a ked uvidis ako sa bude pri tom chovat tak podla toho asi zistis.ale tento vztah podla mojho usudenia nema zmysel,asi ste sa nenasli.

NechapemTo

Tak to vobec nechapem, ako si s nim vobec mohla mat sex ked sa takto sprava. Co si mu iba roztiahla nohy a on ti ho tam supol, vystriekal sa, povedal "ach" a bolo po vsetkom???

bagramian

ahoj
ja som muz a poviem ti len jedno- nesprava sa ku tebe normalne. Ja sa cudujem, preco si vlastne s nim? Ved sa ku tebe sprava ako k poslednej handre. Z kazdej vety citit, ze nemas vobec sebavedomie, ani sebauctu.