Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťah 17r dievčaťa s 28r mužom- predsudky

Príspevok v téme: Vzťah 17r dievčaťa s 28r mužom- predsudky
Fialka00

Preco maju ludia predsudky voci vztahom s takymto vekovym rozdielom, aj ked obaja su normalni (t.j. skutocne sa lubia a nie su za ich vztahom ine dovody), rozumeju si a splnaju vsetky potrebne aspekty na plnohodnotny vztah...?

A nie, nepytam sa preto, ze by som nieco take riesila ja v osobnom zivote, ale zaujima ma nazor ludi na to, teda hlavne to, preco maju taky nazor. Tak, kto chce a ma co k tomu napisat, nech sa, prosim, vyjadri. Dakujem.

franto

Lebo taketo vztahy s velkym vekovym rozdielom su hlupost. Vacsinou si bud nejaky starsi ale rozumovo jednoduchsi chlap najde o dost mladsiu (blbu) a potom im to akoze funguje. Alebo starsi zabezpecenejsi si najde mladsiu, ktora chce mat hned luxus (to je zas klasicka zlatokopka). Cele zle...

nicollette12

Ja som mala na skole spoluziacku, ktora mala 21 a jej priatel 38 a klapalo im to, boli spolu sa mi zda ze uz 3 roky...teraz neviem ci este su spolu, ale ja proti takymto vztahom nic nemam..ak tam neni rozdiel 20 a viac rokov tak je to v poriadku, ak si ludia sedia a lubia sa, preco nie

Ernesto

vychadzam teraz z toho co si napisala: skutocne sa lubia a nie su za ich vztahom ine dovody, rozumeju si a splnaju vsetky potrebne aspekty na plnohodnotny vztah

pretoze ak si takito dvaja ludia rozumeju, tak to znamena, ze su plus minus mentalne na rovnakej urovni. bud je chlap velmi zaostaly, alebo dievcina velmi vpred. o 10 rokov si urcite rozumiet nebudu, pretoze dievcina bude mentalne omnoho dalej. toto je ale velmi ojedinely pripad.

vacsinou to je tak, ze pri tak velkom rozdieli je dievca v dusevnom vyvoji niekde uplne inde ako chlap. ten uz si co to zazil, ma skusenosti, jasno v tom co chce a urcite chce rodinu do dvoch troch rokov. 17r dievca este poriadne za sebou nema ani jeden vztah a nie to este aby uvazovala o rodine.

dalsim dovodom preco napriklad ja osobne by som v zivote s takou mladou nechodil je to, ze chlapi sa dozivaju nizsieho veku ako zeny a urcite by som nechcel nechat svoju polovicku osamote viac ako 20 rokov, ked sa ja pominiem v pre nu este prilis mladom veku.

NaRovinu

Ja osobne s tým nemám problém. Mám známu v tvojom veku, a tiež chodí s mužom ktorý je o 11 alebo 12 rokov starší. Hoci to je väčsí vekový rozdiel, ale ľúbia sa, vyzerajú spolu krásne a držím im palce, nech im to vydrží čo najdlhšie. Ani trošku neodsudzujem.
Odsudzujem tých ľudí, ktorí to odsudzujú. Aj tak, nie je to ich vec.