Poradte mi ako mam zbalit chalana poradte mi prosiiimmmm
Ako mam sa dat do kopy s niejakym chanom"l
Martina45687 - Tipujem, že nemáš viac, ako 17 rokov.
Ako zbalit nejakeho chalana ?
No, najlepsie je zbalit dvoch a jedneho potom rozbalit, takze ti zostane jeden zbaleny....
Otazka je ako ho chces zbalit, lahsie sa vseobecne bali do tych darcekovych kapsiciek, horsie do baliaceho papiera a najhorsie sa bali do staniola, lebo sa rychlo roztrhne.
Ak si tzv. zufalka, tak chod na hokej, alebo futbal, a zacni nahlas fandit hostom, taky zaujem nevzbudis nikde inde , hlavne ak sa postavis k domacim.
Omen - dobreeee. :)
si žena... to stačí.... ak nevážiš 150 kilo a si čo sa krásy týka aspoň na spodnej hranici priemeru tak nie je žiadny problém...
preboha veď vy ženy to máte neskutočne ľahké!!! stačí ti len to že existuješ. vyjdi si niekam do baru alebo niekde kde sa vyskytujú chlapi a nájdeš si ich aj 10 bez pohnutia prstom! sadni si niekde a len čakaj a niekto ťa osloví.
nechápem ako môžu mať baby problém nájsť si chlapa... jedine že by si bola tlstá 150 kilová a škaredá, vtedy áno, ale inak nie. baby to majú neskutočne jednoduché, to len mi chlapi a škaredé ženy si môžeme dovoliť pýtať sa ako niekoho zbaliť! takže ak nie si hnusná veľryba, choď si sama sadnúť niekde do baru a osloví ťa hneď niekoľko zúfalcov a ty si budeš môcť vybrať!
Zle sa pýtaš : nie čo, ale KTO je to chán? Je to mongolský, tatársky alebo turecký vládca! : D
co je to chan"l" ?
tak podľa toho akého je tvaru? Hlavne ho zbal!
www.dobrenoviny.sk
Normálne. Nejakého si vyhľadaj, zalep mu ústa, zviaž ho, prines kufor, a zbaľ ho doňho. A vybavené.