Ahojte,
s priatelkou sme spolu skoro rok a pol ,ale pozname sa dlhsie. Ona ma skolopovinne dieta, ja som bezdetny.Nemame medzi sebou ziadne problemy, ani sa nehadame a myslím že malý si ma celkom oblúbil.
Ak je moznost snazim sa s nimi travit volný cas a ak nieco treba a mozem tak pomozem. Zo zaciacku bol z jej strany velky zaujem o mna(samozrejme aj z mojej)Ale mam pocit ,ze cim sme dlhsie spolu a cim ma vacsiu istotu vo mne , tak tým viac som jej ukradnuty a berie ma ako samozrejmost.Ked nie sme spolu a ja jej nezavolam, tak ona to neurobi a akoby jej bolo jedno ci ma pocuje alebo ci sa uvidime. A nieco take od nej pocut(alebo citat v sprave) ze jej chýbam alebo ze po mne túži alebo ze ma lúbi to uz ani necakam. Sex sme mavali priemerne raz za mesiac podla mozností(co je pre mna malo ale respektujem to) a teraz je to este menej a aj ked mame moznost tak bud to odignoruje alebo mi povie ze sa jej nechce.Chystam sa s nou o tom vsetkom porozpravat len chcem poznat vase nazory aby som bol objektivnesji. Skratka neviem ci je normalne za po takej kratkej dobe ma vztah takto ochladnut, zvlast ked este spolu ani nebyvame.Ona sa tvari akoby nic ,ale ja sa bojim ze ju stracam.Moc ju lubim.
Dakujem za vase postrehy
Rozpadáva sa mi vzťah?
Nie ze jej dieta bude na prvom mieste, ale bude to skor jedina osoba, ktorej prejavi city. Tak som to myslel, teba na city nepotrebuje,, teba potrebuje len na zivenie, na kamaratske slovo, zabitie obcasnej nudy, a aby ju druhy ludia neotravovali, kedy si niekoho najde. A este ta ma za kamosa s vyhodami, ty si jej kamos, nie ona tvojou... len obcasnou...
...nemozem povedat o nej ze by bola nevdacna - krivdil by som jej - lebo ked som napr. u nej tak ma obskauje a ked mam sviatok tak ma obdaruje a tak(aj ked si na to nepotrpim)...mne len proste chýbaju take tie jednoduché a nenarocne prejavy naklonnosti ktore su myslim ze bezne a ide to same od seba.Predsa aj ja potrebujem nejaku istotu a pocit ze ma niekto lubi. A to ze jej dieta bude vzdy na prvom mieste s tým rátam a je to pre mna normalne
Máte totálne o ničom vzťah a to už po veľmi krátkej dobe. Čo na nej tak ľúbiš? Keď ti ani teplé slovo nepovie, odmieta ťa... a navyše aby si sa staral o cudzie dieťa, aj keď ho máš rád. Nuž ale žiadna výhra to teda nie je.
Môže byť ráda, že jej má kto pomôcť so starostlivosťou o JEJ decko, ale nie, ona sa bude správať ako madam Pompadour. Asi zabudla, že už nie je to slobodné mladé dievča, ktorá si môže len vyberať a vyberať. Treba ju kopnúť do riti a poslať preč, keď nepozná niečo ako vďačnosť...
Ma dieta, da sa cakat, ze vecsinu svojej lasky dava jemu, naplna ju. Ty si len zivitel rodiny... So slobodnymi maminami by som si nic nezacinal.