antikoncepcia - vedlajsie ucinky po roku?

Príspevok v téme: antikoncepcia - vedlajsie ucinky po roku?
ttt

zdravím, mate niekto skusenosti s antikoncepciou Belara? užívam ju rok a pár mesiacov a začali sa objavovať problemy, ktoré som pred užívaním nemala. nikdy som počas menštruácie bolesti nemala, nepoznala som to. teraz ich mám také, že nedokážem výjsť z postele. do toho sa pridali bolesti hlavy, tiež veľmi silné. pobehala som staršne veľa lekárov kvoli tomu, či už neurologiu alebo ortopediu ale všetko bolo v poriadku, až mi jedna doktorka povedala že to môže byť z toho. takisto ak ste zabudli vynechať tabletku sa vám spustila menštruácia? máte niekto podobné skusnosti? prešli ste na inú antikoncepciu alebo vysadili úplne?

Omen

Vedľajšie účinky sa ti môžu objaviť ihneď, po týždni, mesiaci, roku,... Dokonca môžeš mať aj také, ktoré nie sú zverejnené.

nicollette12

Presne tak ako pise prispievatel podomnou...najprv si treba zistit, co ides do seba dobrovolne pchat a potom o niecom takom uvazovat... mne je normalne zle uz len z toho, ked citam o tom, co to robi so zenou....
Ak to brat musis, tak ok chapem, ale ak si to davas do tela dobrovolne, tak to je na zamyslenie...

sanis

Ahoj. Ach ty chuda moje daj sa do poriadku. Ja osobne s tym skusenosti nemam nebrala som a ani nechcem. Ked viem ake su vedlajsie ucinky a aky to hnus vlastne dava clovek do tela tak nie dakujem. Moja mama je doktorka a sama povedala ze by nechcela nic take v zivote brat pokial nemusi. Moze to mat rozne neziaduce ucinky. A niekedy to mozu byt aj vazne veci. Skus to poriesit s gynekologickou. Ona ti myslim poradi najviac. Nechcem strasit alebo co. Samozrejme niekomu to nic spravit nemusi. Kazdi sme jedinecni.