cavte. zaujimalo by ma ze ked ste sa rozisli s priatelom/kou a vratili sa potom k nemu spat po akom case to bolo a z akeho dovodu? a malo to vobec zmysel?
navrat
ja som sa s chalanom rozišla asi pred dvoma rokmi. Bol to chalan z dediny a jediným dôvodom nášho rozchodu bol vekový rozdiel... bol o 10 rokov starší. A ako to chodí na dedine všetci nás ohovárali... že baba z Bratislavy si začína s takým starým podobné keci... Tak sme sa dohodli že s tým skončíme. Veľmi to bolelo,bola to láska na prvý pohlad :)... Rok sme sa jeden druhému neozvali, potom jedného dňa tuším to bolo na Valentína mi poslal sms že ako sa mi darí čo mám nové atď... Neskôr sme sa začali stretávať ako kamaráti a zistili sme že sme to moc skoro vzdali, že sme nemali podlahnúť tlaku okolia a spomienky začali oživovať našu lásku... Trvalo nám asi rok kým sme sa odhodlali že to skusíme ešte raz a bolo nám jedno čo sa bude hovoriť hlavne že nám na sebe nič nevadilo a dokonca nám prestal vadiť aj vekový rozdiel. Teraz to spolu ťaháme asi pol roka a je nám super. Lúbim ho aj ked je to len obyčajný chalan z dediny. No tak to je v skratke môj príbeh.
Ja sa práve chystám spýtať sa bývalej, lebo sme stále v kontakte a máme sa radi, ale obávam sa, že v našom prípade je skoro (mesiac) a máme pred sebou VŠ a plné prázdniny...takže uvidím, ale veľmi by som ju chcel speť, lebo to bola tak trochu aj moja chyba...ale neviem, či to má zmysel, to uvidím potom, ak povie ÁNO...ale teším sa a nič nemôžem stratiť a aspoň si poviem, že som urobil maximum...